030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

95 diploma’s uitgereikt bij de NSPOH

Datum: 3 nov '23

Op woensdag 1 november 2023 namen 80 van de 95 professionals, die de afgelopen jaren in opleiding waren bij de NSPOH, hun diploma in ontvangst in Hotel Theater Figi in Zeist!

(tekst gaat door onder foto’s)

Na het welkomstwoord en de felicitaties van afdelingsmanager a.i. Mirjam Rademaker nam Juriaan Galavazi (ook wel Dokter Juriaan genoemd) het stokje over. Juriaan nam het publiek mee in zijn inspirerende lezing over hoe je het meest van je kostbaarheid en talenten aan de wereld kunt geven wanneer je voor 100% jezelf mag en kan zijn.

Daarna werden in het bijzijn van familie, vrienden, collega’s en praktijkopleiders werden de deelnemers door de praktijkopleider nog eens extra in het zonnetje werden gezet. Tijdens deze feestelijke uitreiking werden diploma’s uitgereikt aan de aanwezige deelnemers die de volgende opleidingen succesvol hebben afgerond:

Daarna volgde natuurlijk de traditionele groepsfoto per opleiding.

(tekst gaat door onder foto’s)

En hieven de gediplomeerden samen met vrienden, familie en collega’s het glas bij de afsluitende borrel om, voorlopig voor de laatste keer met elkaar, te reflecteren op de opleidingstijd. Kortom een geslaagde diploma-uitreiking.