030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Docent bij de NSPOH?

Ben je docent bij de NSPOH? Dan heb je de docentovereenkomst ontvangen. Bekijk hier extra praktische informatie over parkeren, literatuur en lesmateriaal en andere praktische zaken, in aanvulling op de docentovereenkomst.

Declareren

Wil je je docentschap als privépersoon declareren? Download hier het docent-declaratieformulier als privépersoon. In alle andere gevallen ontvangen we graag een factuur.

Algemene Voorwaarden opdrachtnemer NSPOH

De NSPOH hanteert Algemene Voorwaarden opdrachtnemer NSPOH. Deze voorwaarden zijn van toepassing op onze opdrachten aan docenten. De modelovereenkomst is conform het model van de belastingdienst. Bekijk of download de Algemene voorwaarden opdrachtnemer van de NSPOH.

Disclosure sheet

De NSPOH stelt het gebruik van een disclosure belangen sheet verplicht voor alle docenten en sprekers. Als basis hiervoor gebruiken we het format en de toelichting die de KNMG en de CGR hebben opgesteld. Je kunt hieronder een NSPOH PowerPoint template downloaden om te gebruiken voor je presentatie. In dit template is de slide opgenomen die we je vragen in te vullen en te laten zien. In het notitiegedeelte van die slide vind je de KNMG toelichting.

Contact

Heb je een vraag hierover? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!