030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Voorwaarden, prijzen en herroepingsrecht

Algemene voorwaarden voor deelnemers

Klik op onderstaande link om de algemene voorwaarden voor deelname aan een bij- en nascholing, een opleiding van de NSPOH of een incompany uitvoering te downloaden. We hanteren deze Algemene voorwaarden. Eerdere versies van algemene voorwaarden kun je via e-mail opvragen.

De Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen de NSPOH en de contractant. Daarnaast zijn zij van toepassing op de informatie die wij online verstrekken en op de onderwijsactiviteiten in de digitale leeromgeving.

Aanvullingen en/of afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn alleen geldig als ze schriftelijk zijn overeengekomen.

Algemene voorwaarden voor docenten

Klik op onderstaande link om de algemene voorwaarden voor opdrachtnemers van de NSPOH te downloaden. Als tweede link hebben wij een voorbeeldovereenkomst beschikbaar gesteld. Die kun je gebruiken wanneer je als ZZP’er een samenwerkingsverband met de NSPOH aangaat.

Prijzen en tarieven

De NSPOH is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Op basis van deze registratie kan de NSPOH btw-vrij leveren. De prijzen van de verschillende bij- en nascholingsmodules en opleidingen staan vermeld op de betreffende internetpagina’s. Kijk voor een verdere toelichting op de prijzen, bijzondere tarieven en extra (administratie-)kosten op Toelichting op de opleidings- en moduleprijzen.

Herroepingsrecht

Je kunt zonder opgaaf van redenen de inschrijving herroepen. Dat moet dan wel gebeuren binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag waarop de digitale inschrijving via “Mijn NSPOH” door ons is ontvangen.

Om te herroepen, stuur je je bevestigingsmail van inschrijving naar annulering@nspoh.nl. In de e-mail vermeld je dat je op basis van het herroepingsrecht annuleert, eventueel onder vermelding van de reden van annulering. De herroeping is definitief zodra je van ons een bevestiging ontvangt.

Het herroepingsrecht geldt niet voor e-learnings die je direct volgt.

Annuleren?

Tot 8 weken voor aanvang van de opleiding of bij- en nascholingsmodule kan kosteloos geannuleerd worden door een mail te sturen naar annulering@nspoh.nl. Daarna treden de annuleringsvoorwaarden in zoals vermeld in de algemene voorwaarden.
In geval van overmacht is het mogelijk om voor een bij- en nascholingsmodule een vervanger te sturen, mits deze deelnemer voldoet aan de eventuele toelatingseisen. Er zijn dan geen annuleringskosten verschuldigd.