030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Toelichting op de opleidings- en moduleprijzen

Toelichting op de opleidings- en moduleprijzen

Wat leuk dat je een opleiding of module bij ons wilt volgen! Maar wat is inbegrepen in de prijs, en wat niet? En zijn er belastingvoordelen? Hieronder geven wij een toelichting op de prijzen die genoemd staan.

Kosten module

De prijzen voor de bij- en nascholingsmodules staan vermeld op de betreffende webpagina’s. De prijs van de modules is inclusief koffie, thee, lunch en studiehandleiding. Als dat niet het geval is, dan staat dat er expliciet bij vermeld.

Kosten opleiding

Download hier  een PDF overzicht met daarin onder meer de tarieven voor de opleidingen

Over het algemeen geldt: de kosten die in rekening gebracht worden bij verlenging en aanpassing van het Individueel Opleidingsschema (IOS) zijn inclusief de begeleiding en het opstellen van het IOS.
Ga je extra modules of dagen buiten het oorspronkelijke opleidingsplan volgen? Of ga je een extra opdracht maken? Dan wordt de moduleprijs, de opdrachtprijs of dagprijs in rekening gebracht.
Lees de algemene voorwaarden van de opleiding voor informatie over de prijzen en eventuele extra kosten.

Btw-vrij en belastingvoordeel

De NSPOH is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Op basis van deze registratie kan de NSPOH btw-vrij leveren.
Wanneer je onderwijs volgt, maak je kosten. Deze studiekosten en andere scholingsuitgaven zijn onder voorwaarden terug te vragen van de belasting. Lees meer over mogelijke belastingvoordelen.

Facturatie

Voor de start van het onderwijs ontvang je een factuur. Facturen voor e-learnings ontvang je achteraf. Bij aanmelding voor het volgen van een e-learning verplicht je je tot betaling. Er geldt dan geen herroepingsrecht (zie algemene voorwaarden).