030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Toelichting op de opleidings- en moduleprijzen

Wat leuk dat je een opleiding of module bij ons wilt volgen! Maar wat is inbegrepen in de prijs, en wat niet? Hieronder geven wij een toelichting op de prijzen die genoemd staan.

Prijzen module

De prijzen van fysiek uitgevoerde modules zijn inclusief koffie, thee en lunch. Voor alle modules geldt dat u toegang krijgt tot de leeromgeving van de NSPOH voor het studiemateriaal. Voor meerdaagse modules met hotelovernachtingen wordt in sommige gevallen de hotelovernachting apart in rekening gebracht.

Prijzen opleiding

De prijzen van de opleidingen – voor zover niet vermeld bij de opleiding zelf – vind je hieronder:

Tenzij expliciet anders afgesproken zijn in de prijs koffie/thee, lunch, examengeld en studiehandleiding inbegrepen. De prijzen zijn exclusief inschrijfgeld registratie bij de RGS en naslagwerken. Indien keuzeonderwijs in de opleidingsprijs is opgenomen, zijn de kosten van eventuele overnachting, reis- en verblijfkosten voor eigen rekening.

Voor de medische vervolgopleidingen kunnen afhankelijk van vrijstellingen en individualisering van het opleidingsplan aparte prijzen in rekening worden gebracht.

Ga je extra modules of dagen buiten het oorspronkelijke opleidingsplan volgen? Of ga je een extra opdracht maken? Dan wordt de moduleprijs, de opdrachtprijs of dagprijs in rekening gebracht.

Lees ook de algemene voorwaarden van de opleiding. Je vindt er onder andere informatie over annulering en herroepingsrecht.

Volg een bij- of nascholing bij de NSPOH met STAP subsidie

De NSPOH biedt scholing die je met maximaal €1000 STAP-subsidie kunt volgen. Voor meer informatie, klik op Stap-budget NSPOH.

Btw-vrij

De NSPOH is geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Op basis van deze registratie kan de NSPOH btw-vrij leveren.

Facturatie

Wanneer je je inschrijft voor ons onderwijs bieden we je een van de volgende manieren om de rekening te betalen:

  • Op rekening waarbij je voor de start van het onderwijs een factuur ontvangt.
  • iDEAL waarbij je direct betaalt en je geen factuur ontvangt.
  • Een keuze uit een van bovenstaande betaalmogelijkheden.

Na het afronden van je inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail met  toelichting. Bij de inschrijving voor een niet-gratis e-learning geldt geen herroepingsrecht (zie algemene voorwaarden).