030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu
Durf je gezondheidsrisico’s te onderzoeken en in te grijpen bij een outbreak?  

Opleiding arts Infectieziektebestrijding (1e fase M&G)

In het kort

Infectieziekten kennen een voortdurende en onvoorspelbare dynamiek, die artsen steeds voor nieuwe uitdagingen stelt. Wil jij leren hoe we ons kunnen wapenen tegen bedreigingen? En hoe kunnen we uitbraken voorkomen? Wil jij de schakel vormen tussen de medisch-inhoudelijke kant van de zaak en de maatschappelijke kant? Doe dan deze vierjarige opleiding tot arts infectieziektebestrijding.

Meer informatie volgt binnenkort

Competentiegericht

Tijdens onze medische vervolgopleidingen staat de praktijk centraal. Het instituutsonderwijs sluit daarop aan. Onze opleiders en docenten zijn enthousiaste professionals uit wetenschap en praktijk. Ze creëren een gastvrije sfeer. Daarbinnen werk je samen, vaak multidisciplinair met andere deelnemers en met je opleider, aan de ontwikkeling van jouw competenties. Daarnaast volg je keuzeonderwijs, dat je selecteert op basis van je individueel opleidingsplan.

Praktische informatie

Wil je meer weten over de kosten van de opleiding en het keuzeonderwijs?  Lees meer op de pagina over opleidings- en moduleprijzen.

Wil je meer weten over flexibele scholing, intake en leerroute, toelatingseisen, toetsing en kwaliteitsbewaking en financiering? Lees meer hierover op de pagina Algemene informatie over de medische vervolgopleidingen.

Contact

Heb je een vraag over onze opleidingen, bij- en nascholing of incompany trainingen? Neem dan contact met ons op, want wij helpen je graag verder. De contactgegevens vind je hier.