030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Lustrum congres: Forensische verpleegkunde onder de loep Print

In het kort

In 2023 viert de opleiding forensische verpleegkunde haar 10-jarig bestaan. Dat vieren we groots met een Lustrumcongres Forensische Verpleegkunde. Het thema van de dag is ‘Onder de Loep’. Op deze dag kijken we niet verder, maar nemen we een aantal zaken uit de geschiedenis juist onder de loep. Het congres vindt plaats op een toepasselijke locatie, namelijk in De Lik Utrecht.

(De tekst gaat door onder de afbeelding)

Wat je leert

Wat hebben we geleerd in de afgelopen 10 jaar?

Het wordt een bijzondere dag onder leiding van dagvoorzitter Dennis de Winter, creatief en social media-expert bij RAUWcc. Dennis begon zijn carrière op straat bij de politie en houdt zich nu in het dagelijks leven bezig met het bedenken en uitrollen van creatieve concepten voor grote campagnes. Met veel enthousiasme deelt hij regelmatig zijn kennis over employer branding en social media op verschillende podia en in de wekelijkse videorubriek Kennis met Dennis. Dat enthousiasme brengt hij – samen met een flinke dosis nieuwsgierigheid – mee in zijn rol als dagvoorzitter tijdens het Lustrumcongres Forensische verpleegkunde onder de loep

Met plenaire lezingen van sprekers waar we erg trots op zijn en die hun nek uitsteken waarvoor ze staan. Zo zal Peter van Koppen ons meenemen in het onderwerp ‘forensische dwalingen in het recht’. Rob Bilo, gaat vertellen over hoe deskundig een deskundige in het (straf)recht is. Willem Jan Ausma neemt het begrip ‘waarheid’ onder de loep. Dat en nog veel meer onderwerpen van sprekers over zaken worden onder de loep genomen. We kijken buiten de lijnen, want buiten de lijnen vindt veel meer plaats…

Bereid je voor op een party na afloop met een bekende dj, een drankje en een dansje, want daarmee sluiten we het lustrum feestelijk af.

Dagprogramma

(De tekst gaat door onder het dagprogramma)

Klik op de afbeelding hierboven en download het dagprogramma.

Voor wie

Deelnemers aan de opleidingen forensische verpleegkunde, forensisch arts én alumni en andere professionals in dit vakgebied.

Accreditatie

Accreditatie voor het congres wordt aangevraagd (totaal 5 punten, met als uitzondering 3 punten voor forensisch artsen die deze dag volgen als keuzeonderwijs).

Rooster

Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie

Incompany

Het kan zijn dat je een volledige afdeling wilt laten bijscholen. Of je wilt heel specifieke vaardigheden aanleren. In die gevallen biedt incompany onderwijs uitkomst. Lees verder over onze scholing op maat.