030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu
Direct naar de bij- en nascholingskalender

Actueel

Vanaf donderdag 17.00 uur tijdelijk geen inschrijving mogelijk
Nieuws - 12 april 2021

Inschrijven via de website kan tot 15 april (17.00 uur) en weer na 20 april 2021. In de tussenliggende periode is inschrijven via deze website niet mogelijk. Dit komt door werkzaamheden aan MijnNSPOH. Waarom deze tijdelijke stop? Achter de schermen werken onze medewerkers aan de overstap naar een nieuwe digitale leeromgeving. Door deze transitie wordt […]

25 mrt '21
Nieuws
Meer actueel

Kalender bij- en nascholing

26 apr '21 Het recept voor online interactie Bij- en nascholing
5 mei '21 Refereermiddag oncologie Bij- en nascholing
18 mei '21 Training Adviesvaardigheden Bij- en nascholing
Bekijk overzicht

Onze ervaringen

Ronald Pit: "niets is wat het lijkt"

“Als verpleegkundige spoedeisende hulp zie ik veel slachtoffers van geweldsmisdrijven. Ik vond dat het proces om sporen veilig te stellen verbeterd kon worden. Door de Opleiding forensische verpleegkunde ben ik me er meer van bewust dat ik dit proces op de spoedeisende hulp zelf kan sturen en verbeteren. Daardoor is er bij de collega’s een grotere bewustwording gecreëerd en worden sporen nu beter veiliggesteld. Ook de mindset ten aanzien van signaleren van kindermishandeling is veel besproken bij de NSPOH. De uitspraak “niets is wat het lijkt” gebruik ik vaak om de artsen en verpleegkundigen bewust te maken van de signalen en bij twijfel verder te kijken. Is er sprake is van kindermishandeling, bijvoorbeeld bij verdachte fracturen?

Ik werk ik nu intensiever samen met de ketenpartners zoals Veilig Thuis en de Politie. Binnen de keten begrijpen we elkaars werkwijze en kunnen we beter op elkaar afstemmen. Van de kwaliteitsslag plukt iedereen de vruchten!”

Ronald Pit, verpleegkundige spoedeisende hulp, Dijklander Ziekenhuis Hoorn

Meer ervaringen