Als arts en arbeidsdeskundige is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de actuele regelgeving rondom de Participatiewet. Wil je daar meer over leren? En weten hoe je je dienstverlening en adviesvaardigheden met die kennis kunt optimaliseren? Doe dan deze driedaagse module.
Deze driedaagse module is deel drie in de serie ‘Sociaal medische advisering’. Je kunt deze module volgen als bij- en nascholing of als keuzeonderwijs binnen je medische vervolgopleiding. Tevens is deze module incompany uit te voeren.
We gaan in op de relevante aspecten van de Participatiewet, die in 2015 de wet Werk en Bijstand heeft vervangen. Goede advisering vergt een multidisciplinaire samenwerking tussen bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en andere professionals. Daarom besteden we ook aandacht aan de impact van de regelgeving op de positie van alle belanghebbenden.
Het onderwijs wordt gegeven aan de hand van casuïstiek, die wordt besproken via discussies, oefeningen en presentaties van deelnemers.
Het onderwijs wordt verzorgd door Theo Trompetter, arts, Trompetter & Partners.
Voor artsen, arbeidsdeskundigen en andere professionals die te maken hebben met de WWB/Wet Bijzondere Bijstand/Participatiewet.
Diploma basisarts of anderszins relevante werkervaring in het werkveld.
Score in evaluatie: in 2022 waardeerden deelnemers een eerdere uitvoering van deze module met een 8,2.
Wil je deze module volgen met het STAP-budget? Klik op STAP-budget om te lezen hoe je de STAP-subsidie (tot max. €1000) aanvraagt.
Datum | Starttijd | Eindtijd | Onderwerp | Locatie |
---|
Het kan zijn dat je een volledige afdeling wilt laten bijscholen. Of je wilt heel specifieke vaardigheden aanleren. In die gevallen biedt incompany onderwijs uitkomst. Lees verder over onze scholing op maat.