030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Goodiebag voor bedrijfsartsen – BG dagen 2023

Ter gelegenheid van de BG dagen op 11 en 12 mei 2023 heeft ons opleidingsinstituut een speciale digitale goodiebag voor jou samengesteld. We wensen je twee interessante dagen en zien je graag bij onze stand!.

1. Nieuwe beroepen schieten te hulp

Al jaren is er een groeiend tekort aan bedrijfsartsen. Volgens het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid begonnen er in 2020 slechts 88 basisartsen aan de opleiding tot bedrijfsarts, terwijl er ieder jaar 250 nieuwe instromers nodig zijn om voldoende bedrijfsgeneeskundige zorg te kunnen geven. Deze ontwikkeling heeft ook invloed op het onderwijs van de verschillende arboprofessionals. Wil je hier meer over weten, klik dan op de knop hieronder en lees het artikel:

Extra handjes voor bedrijfsarts

2. Als deelnemer sta je centraal!

Wil jij als bedrijfsarts je professionele vaardigheden en vakkennis ontwikkelen? Zoals je weet biedt de NSPOH naast medische vervolgopleidingen een breed scala aan bij- en nascholing, veelal online en ook incompany. Maar de NSPOH biedt meer! Tijdens onze lesdagen ontmoet je professionals uit je eigen vakgebied en van andere disciplines.

Via onderstaande knop bieden we je een gefilterd overzicht gericht op jouw werk als bedrijfsarts. Voeg je daar een filter op interesse (thema) aan toe? Dan zie je direct welke modules bij jou passen!

Naar bij- en nascholingskalender (voor bedrijfsartsen)

Door ons onderwijs en onze trainingen draag je bij aan het verbeteren van de volksgezondheid, arbeidsomstandigheden en arbeidsparticipatie.

3. Ben jij de instituutsopleider voor de bedrijfsarts van morgen?

(tekst gaat verder onder video)

Maak in de video hierboven kennis met Ralph Hackmann, een ervaren bedrijfsarts en instituutsopleider bij de NSPOH. Samen met zijn collega’s leidt hij de bedrijfsarts van morgen op. Zij leveren hiermee een bijdrage aan de ontwikkeling van het vak Bedrijfsgeneeskunde.

Ben jij een ervaren bedrijfsarts en wil je net zoals Ralph de kennis en jouw passie voor het vak graag overdragen? Kom ons team versterken!

Naar vacatures