030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Breederode Hogeschool en NSPOH gaan ieder hun eigen weg

Datum: 6 mrt '23

Breederode Hogeschool en NSPOH zullen vanaf 4 april 2023 elk hun eigen weg gaan bij het opleiden van Praktijkondersteuners Bedrijfsarts (POB) en Arboverpleegkundigen (AVK).

Na zeven jaar gezamenlijk opleiden hebben beide organisaties besloten hun samenwerking voor de opleiding van Praktijkondersteuners Bedrijfsarts (POB) en Arboverpleegkundigen (AVK) in goed overleg te beƫindigen. Zowel Breederode Hogeschool als de NSPOH blijven de opleiding POB aanbieden, alleen de NSPOH zal doorgaan met de opleiding van AVK.

De belangrijkste reden hiervoor is dat beide organisaties hun eigen vorm en inhoud willen geven aan de opleidingen. Dit vanwege hun verschillen in rechtsvorm, structuur en cultuur, die bijdragen aan hun individuele identiteit in het opleiden van professionals. De samenwerking eindigt officieel op 4 april 2023, maar lopende opleidingsprogramma’s worden voortgezet totdat de deelnemers zijn afgestudeerd.

Deelnemers met vragen over hun huidige opleiding kunnen terecht bij de opleiders van hun groep. Docenten zullen aparte communicatie ontvangen van zowel Breederode Hogeschool als NSPOH voor verdere verduidelijking en informatie over deze aankondiging, evenals mogelijkheden om hun samenwerking voort te zetten.

Voor informatie en nieuwe inschrijvingen voor de