030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Didactische scholing – het landelijk werkgeverschap voor contactpersonen Print

In het kort

Het landelijk werkgeverschap start in 2019. Vanaf maart beginnen de eerste aios van de profielen Jeugdgezondheidszorg, Infectieziektebestrijding, Medische milieukunde, Medische milieukunde of Forensische geneeskunde onder deze nieuwe opzet aan de eerste fase opleiding arts maatschappij en gezondheid. Wil je weten hoe de betreffende profielopleiding onder het landelijk werkgeverschap is vormgegeven? Schrijf dan in voor deze ochtend van de didactische scholing.

Wat je leert

Wat zijn de belangrijkste veranderingen in de opleiding tot arts M&G onder het Landelijk Werkgeverschap?

Je kunt deze module volgen als bij- of nascholing.

Je krijgt Informatie over de actuele stand van zaken van de opnieuw ingerichte opleiding en krijgt de gelegenheid om onderling in gesprek te gaan. Ook praktijkopleiders zijn daarbij aanwezig.

Het programma wisselt kennisoverdracht en interactieve discussies af. Daarnaast doen we oefeningen en bespreken we casuïstiek.

Docenten

Het onderwijs wordt verzorgd door instituutsopleiders van de NSPOH.

Voor wie

Voor contactpersonen van opleidingsinstellingen waar de praktijkopleiding van een of meer van de profielen Jeugdgezondheidszorg, Infectieziektebestrijding, Medische milieukunde, Medische milieukunde of Forensische geneeskunde wordt aangeboden.

Rooster

Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie

Incompany

Het kan zijn dat je een volledige afdeling wilt laten bijscholen. Of je wilt heel specifieke vaardigheden aanleren. In die gevallen biedt incompany onderwijs uitkomst. Lees verder over onze scholing op maat.