030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Themadag 2024: Midzomerdag Future Proof Print

In het kort

Op 21 juni 2024 staat onze Midzomerdag met als thema Future Proof gepland, en de inschrijving staat vanaf nu open op mijnNSPOH.

Future Proof

Artificial Intelligence is overal. AI denkt met ons mee. Ontdek hoe je AI kunt inzetten binnen jouw werk en in de sociale geneeskunde. Laat je inspireren over wat AI is en wat het voor jou kan betekenen. Ga in gesprek met AI-experts en jouw collega AIOS over hoe je AI in jouw werkveld kunt toepassen.

We starten plenair met Sander Duivestein, spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur, auteur en columnist over de impact van nieuwe technologie. Hij neemt ons mee in de wereld van AI, het ontstaan en de kansen. Daarna ga je zelf in twee verschillende workshops onder andere aan de slag met ChatGPT, leer je hoe je effectief AI kunt inzetten in de praktijk, en krijg je voorbeelden te zien van AI-pilots binnen de sociale geneeskunde. En tot slot duiken we gezamenlijk met Joris Krijger, AI- en Ethiekspecialist bij de Volksbank, in het belangrijke onderwerp van ethiek binnen het werken met AI. We sluiten deze themadag af met een gezellige borrel.

Programma

(tekst gaat verder onder de afbeelding)
Klik op de afbeelding hierboven en download het dagprogramma

Praktische informatie

Verzeker jezelf van een plek en schrijf je in voor de Midzomerdag Future Proof!

Rooster

Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie

Incompany

Het kan zijn dat je een volledige afdeling wilt laten bijscholen. Of je wilt heel specifieke vaardigheden aanleren. In die gevallen biedt incompany onderwijs uitkomst. Lees verder over onze scholing op maat.