030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

“Weinig mensen weten het, maar ik ben goed in…”

Datum: 8 jan '19

 

We zagen onze gasten lachen, luisteren, puzzelen, proosten, snoepen, trappen en ontsnappen.

Verborgen talenten

Woordwolk TEDxNSPOH 15 november 2018Voorafgaand aan TEDxNSPOH in TivoliVredenburg, het event waarmee we op 15 november 2018 ons 15 jarig jubileum vierden, mocht elke gast een boekje open doen over zijn of haar verborgen talent. Deze antwoorden op de naambadges gaven volop nieuwe gespreksstof! Ben je benieuwd waar de gasten van TEDxNSPOH stiekem best goed in waren? Bekijk de woordenwolk. En ra ra, wat stond er op één? Luisteren! Kwam dat even goed uit bij de TED Talks! 

Korte impressie

Er werd volop bijgepraat en her en der werden nieuwe contacten gelegd. Er was deze middag zoveel te beleven! Naast de TED Talks kon je je eigen suikerspin draaien, je eigen fruitsapje bij elkaar fietsen, los gaan op de dansvloer in de silent disco, ontsnappen uit de escaperoom en veel meer. Bekijk hier de korte videoimpressie van TEDxNSPOH.

Gespot?!

Heb jij jezelf al terug gevonden in de fotocollectie? Bekijk alle foto’s. Met dank aan studio Nagtzaam!

TED Talks op video

Heb je TEDxNSPOH gemist? Bekijk hier de TED Talks via ons YouTube kanaal.

Inspiratie

Als opleidingsinstituut hebben we de smaak te pakken en willen we volop door gaan met ideeën delen. We  hebben ervaren wat voor een mooie ideeën er alleen al bestaan bij de mensen om ons heen. Het is zonde als we deze brainwaves geen podium geven! Dus, ga met elkaar in gesprek en wees niet bang om je ideeën en opvattingen te uiten; soms ben je – zelfs zonder dat je het door hebt – een inspiratiebron voor velen!