030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

SOGEON Congres opleiders M+G Print

In het kort

‘Alle hens aan dek!’ is het thema van het SOGEON congres 2022.

We moeten allemaal aan de slag om ook in de nabije toekomst in Nederland voldoende bevlogen en goed opgeleide artsen en professionals in de publieke gezondheid te hebben. En om dat te bereiken hebben we voldoende opleidingsplekken nodig, voldoende praktijkopleiders en een excellente begeleiding van de aios in de praktijk en op het instituut. Dat is een uitdaging en daarom: alle hens aan dek!

Het programma is inmiddels bekend. Een paar highlights:

  • Judith Ludding, voormalig directeur van GGD regio Utrecht, deelt haar visie over de bakens die we in deze situatie moeten verzetten.
  • In het programma vind je verschillende workshops die kunnen helpen om slimmer, effectiever en efficiënter op te leiden.
  • Kim Jansen, expert op het gebied van generaties, millennials en generatiemanagement, daagt ons uit goed om te gaan met het steeds zichtbaar wordende generatieverschil tussen opleider en aios.

Download het volledige programma of klik op de afbeelding hieronder:

Gelukkig kunnen we het SOGEON congres dit jaar op locatie houden. Netwerken en bijpraten is daardoor weer mogelijk. Wil je daarvoor meer ruimte? Kies er dan voor om het laatste onderdeel, getiteld ‘Onderhandelen over opleiden: hoe creëer je een win-win’, vooraf als webinar te volgen.

Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dat snel!

Het SOGEON congres is dé gelegenheid om erbij stil te staan hoe je als praktijkopleider M+G je rol invult. Het congres biedt voor zowel beginnende als ervaren opleiders een scala van lezingen, parallelsessies en discussies om je uit te dagen kritisch, onderzoekend en nieuwsgierig op je rol te reflecteren. Het congres levert AbSG accreditatiepunten op en telt mee als didactische scholing voor het erkend blijven als opleider.

Wil je weten of SOGEON ook voor jou dit congres vergoedt? Zie de toelichting hieronder.

Voor wie

Het congres is waardevol voor iedere opleider van een aios M+G.

SOGEON betaalt deelname aan dit congres voor alle praktijkopleiders van een aios 1e of 2e fase van één van de gesubsidieerde opleidingen M+G of FG, ook als je de Basisopleiding voor praktijkopleiders nog niet hebt afgerond. NB: vul bij aanmelden de factuurgegevens van je werkgever in en vermeld bij factuur-referentie ‘SOGEON’.

Andere praktijkopleiders kunnen dit congres volgen tegen betaling.

Rooster

Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie