030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Professionele vaardigheden voor iedereen

Van jobcrafting tot mediatraining. Van effectief je doelen bereiken tot leren doceren. Op het gebied van professionele vaardigheden heeft de NSPOH een breed aanbod aan bij- en nascholing. De groepen zijn vaak gemixt; artsen, verpleegkundigen, aios – iedereen kan nog iets te leren hebben en leert met én van elkaar. Onderwerpen die in de opleidingen soms ook al langskomen, worden in de verschillende modules verder verdiept. Doe je mee?

Op veler verzoek ontwikkeld

Opleider/adviseur Corine Sengers: “Op veler verzoek ontwikkelden we een module die zich helemaal richt op lesgeven en begeleiden. Veel aios verzorgen onderwijs, maar voelden zich hier in eerste instantie niet bekwaam genoeg voor. In de tweedaagse Basisprincipes van lesgeven en begeleiden kunnen zij – én anderen die hierin willen leren! – hun hart ophalen.” Deze praktische training zit vol tips en tricks om je onderwijs effectief en interactief in te richten. Ben je werkplekbegeleider of praktijkopleider? Iedereen kan zijn voordeel doen met deze training.

Slim omgaan met verschillende belangen

Wil jij in je dagelijkse praktijk een verandering of vernieuwing doorvoeren? Dan heb je altijd te maken met verschillende betrokkenen die eigen belangen hebben, een eigen rol, een eigen mening. Hoe ga je hier slim mee om en hoe stem je je strategie hierop af? Dat leer je in de module Effectief doelen bereiken in complexe situaties. Leer werken met krachtenveldanalyse. Een praktische module waarin je met dit handige instrument leert werken. Een krachtenveldanalyse geeft je in drie stappen veel overzicht en inzicht.

Meer informatie

Meer modules over Professionele vaardigheden

Klik op alle bij- en nascholing op het gebied van Professionele vaardigheden.