030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Keuringsarts Offshore industrie (NOGEPA Element NL) Print

In het kort

Als keuringsarts draag je mede zorg voor een veilige werkomgeving in de offshore-industrie. Het is dus belangrijk dat je gedegen kennis van zaken hebt. Wil je meer leren over de actuele keuringseisen in de offshore-industrie?  Meld je dan aan voor deze nascholingsmiddag.

Als keuringsarts bij NOGEPA-ElementNL speel je een cruciale rol bij het waarborgen van een veilige werkomgeving. Het is van essentieel belang dat je beschikt over gedegen kennis van de specifieke eisen die het werken in deze sector met zich meebrengt. Wij nodigen je daarom uit om deel te nemen aan deze nascholingsmiddag. Zoals je weet, is het verplicht om gedurende elke (driejaarlijkse) registratieperiode twee van deze nascholingen te volgen om geregistreerd te blijven als NOGEPA-ElementNL keuringsarts.

Wat je leert

Tijdens deze nascholingsmiddag krijg je inzicht in werkzaamheden zoals die plaatsvinden in de offshore-industrie. We zijn te gast bij de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) in Den Helder, de plek waar het Noordzee offshore gas/energienetwerk is aangesloten op het Nederlandse vasteland. Dit programma biedt de mogelijkheid om de keuringseisen in relatie tot werkzaamheden in praktijk te bekijken. Het verschaft keuringsartsen inzicht in de impact van NOGEPA-keuringen op het veilig werken in de offshore-industrie. In kleine groepen maken we een rondgang over de werklocatie(s). We brengen je op de hoogte van de recente ontwikkelingen en wijzigingen in de NOGEPA-keuringsrichtlijnen (Standaard 11). Ook een kennistoets maakt deel uit van het programma.

Voor wie

Deze middag is bedoeld voor NOGEPA-geregistreerde keuringsartsen. Hiermee kun je voldoen aan (een deel van) de geldende bijscholingsvereisten.

Rooster

Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie

Incompany

Het kan zijn dat je een volledige afdeling wilt laten bijscholen. Of je wilt heel specifieke vaardigheden aanleren. In die gevallen biedt incompany onderwijs uitkomst. Lees verder over onze scholing op maat.