030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Informatiebijeenkomst opleiding vertrouwensarts – cohort maart 2023 Print

In het kort

In maart 2024 start een nieuw cohort van de opleiding vertrouwensarts. Zowel pas afgestudeerde basisartsen als artsen die meerdere jaren werkervaring hebben, kunnen de benodigde sociaal-medische expertise op het gebied van kindermishandeling en huiselijk geweld opdoen door deze gesubsidieerde opleiding te volgen bij de NSPOH.

Vanaf 1 augustus t/m 7 september 2023 kun je solliciteren naar een opleidingsplek voor de opleiding tot vertrouwensarts. Heb je nog vragen voordat je besluit te solliciteren? Misschien twijfel je of je voldoende ervaring hebt of heb je nog vragen over de opleiding. Daarom organiseren wij een open informatiebijeenkomst, online.

Docenten

Aanwezig om je te informeren en al je vragen te beantwoorden tijdens deze bijeenkomst zijn:

  • Lia Jak, instituutsopleider NSPOH.
  • Een opleider/adviseur NSPOH.
  • Een aios vertrouwensarts.

Programma

  • 20 minuten: uitleg over de opleiding tot vertrouwensarts.
  • 40 minuten: gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden en Zoom

Aanmelden voor de open avond kan via de inschrijfknop op deze pagina. De open avond vindt plaats via Zoom. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.

In de digitale leeromgeving MijnNSPOH vind je bij het rooster en de agenda de zoomlink, door deze achter de inlog van MijnNSPOH te plaatsen is er een extra beveiliging. Je kunt inloggen met hetzelfde account dat je hebt gebruikt om je in te schrijven.

Verhinderd?

Ben je verhinderd op deze datum, maar wil je wel meer informatie? Mail ons dan via opleidingva@nspoh.nl.

Rooster

Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie