030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Impact in de eerste tien seconden Print

In het kort

Werk jij in de public of occupational health en heb je een verhaal dat iedereen moet horen? Omdat je je klanten goed wil adviseren, collega’s wilt informeren of samenwerkingspartners wilt overtuigen? Doe dan deze eendaagse module en leer hoe je jouw publiek in de eerste tien seconden meetrekt in jouw verhaal.

Wat je leert

Houding, stemgebruik, uitstraling en de eerste zin

Je hebt een verhaal dat iedereen moet horen! Maar heb je ook meteen ieders aandacht? Hoe kom je binnen en hoe ga je staan? Wat zijn je eerste woorden?

Je leert creatieve technieken om jezelf voor te stellen en je leert hoe je je stem het beste kunt gebruiken. Je gaat aan de slag met storytelling: wat zijn de belangrijkste elementen van storytelling bij je introductie? En natuurlijk is er ook aandacht voor het onder controle houden van de stress.

De nadruk ligt deze dag in het oefenen en reflecteren op je verhaal.

Wil je meer weten hoe je nog meer impact kunt hebben? Schrijf je dan in voor deze dag.

Na afloop van deze eendaagse module:

  • kun je creatieve technieken toepassen om jezelf voor te stellen.
  • weet je hoe je je houding, stemgebruik en uitstraling inzet om overtuigender te communiceren.
  • leer je hoe je de kernboodschap kort en krachtig verwoord.
  • heb je geoefend met de start van jouw presentatie, zodat je publiek direct geboeid is.

Let op: heb je eerder de module Professioneel presenteren gevolgd? Wij adviseren een tussentijd van minimaal zes maanden tussen beide modules om de opgedane kennis optimaal te laten beklijven.

Docenten

Het onderwijs wordt verzorgd door specialisten uit de praktijk door:

  • Sarah Dellar heeft veel jaren ervaring als communicatietrainer in binnen- en buitenland. Ze trainde ook de sprekers van TEDxNSPOH.

of

  • Maja Roodveldt. Vanuit haar expertise als spreek- en presentatiecoach én zangeres adviseert ze ondernemende professionals, die een kei zijn in hun vak maar in hun ambitie worden gehinderd door spreekangst, hoe ze dit kunnen overwinnen, zodat ze kunnen laten zien én horen hoe goed ze zijn!

Voor wie

Voor artsen, verpleegkundigen en niet-artsen die werkzaam zijn in de public of occupational health.

Toelatingseisen

Hbo- of academisch werk- en denkniveau.

Ervaringen

Score in eerdere evaluatie: in 2023 kreeg deze module van de deelnemers een 9,0.

Praktische informatie

Mocht je accrediterende instelling er niet tussen staan en wil je wel graag punten voor jouw specialisme, neem dan minstens 6 weken voor de startdatum contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Rooster

Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie

Incompany

Het kan zijn dat je een volledige afdeling wilt laten bijscholen. Of je wilt heel specifieke vaardigheden aanleren. In die gevallen biedt incompany onderwijs uitkomst. Lees verder over onze scholing op maat.