030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Gratis e-learning ‘Persoonlijk en professioneel leiderschap’

Sinds begin 2017 bieden wij een speciale, gratis e-learning aan over professioneel leiderschap. In een tijd waarin alles verandert, zetten wij onze deelnemers graag zelf actief aan tot overdenken en vooruitkijken. Ben je geïnteresseerd? Ontdek dan de verschillende aspecten van professioneel en persoonlijk leiderschap.

Welke leiderschapsbenadering past bij jou?

Deze e-learning hebben wij half januari 2017 als nieuwjaarsgeschenk onder onze relaties verspreid met de opdracht: “Haal je doelen dichterbij in 2017”. De module bestaat uit verschillende korte films. Daarin prikkelen deskundigen Evi Vermeer en Col Prevoo je om na te denken over de volgende vragen:

  • Weet ik wie ik ben?
  • Waar sta ik voor en neem ik daarvoor ook verantwoordelijkheid?
  • Waar koers ik op?

Daarnaast zijn er interviews met een aios en met Petrien Uniken Venema, tot maart 2020 directeur van de NSPOH. Zij laten zien hoe zij invulling geven aan deze materie. Ten slotte staan in een ‘professioneel kompas’ de kerngedachten van vier toonaangevende leiderschapsauteurs. Met deze informatie kun je zelf actief op zoek gaan naar de benadering van leiderschap die bij jou past. Alvast een heldere tip: begin met het einddoel voor ogen.

Reageer

Na het volgen van deze gratis e-learning kun je een reactie achterlaten. Bijvoorbeeld door aan de ontwikkelaars te laten weten over welke andere thema’s je verder geïnformeerd zou willen worden.

Meer nascholing

Wil je meer lezen over andere NSPOH scholing? Kijk dan bij de digitale bij- en nascholingskalender.
Om de e-learning te openen, klik je op  ‘Persoonlijk en professioneel leiderschap’.