030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Inrichting volgens de uitgangspunten van de Circulaire Economie

Wij bieden onderwijs op het snijvlak van maatschappij, arbeid en gezondheid. Toen wij in 2013 naar Utrecht verhuisden, wilden we onze locatie dan ook gezond en duurzaam inrichten. Dat deden volgens de uitgangspunten van de Circulaire Economie.

De Circulaire Economie staat voor verantwoord produceren en verstandig “inkopen”. Daardoor maximaliseer je de herbruikbaarheid van producten en minimaliseer je waardevernietiging. Door volgens deze uitgangspunten te werken, dragen wij bij aan een schone en eerlijke samenleving.

Betere bereikbaarheid

Het was onze wens om onderwijs en kantoor op één locatie te verenigen. We kozen daarom voor Utrecht, zodat onze bereikbaarheid vanuit alle delen van het land verbeterde. Je reist gemakkelijk naar ons, zoals met het openbaar vervoer als met de auto.

Duurzaam interieur

Het maatwerk-interieur is gemaakt van gezonde materialen. De fabrikanten garanderen een volgend leven voor de toegepaste producten. Daarover zond BNR Nieuwsradio een interview uit met directeur Petrien Uniken Venema (NSPOH) en Erick Wuestman (Re-able). Het item over de Circulaire Economie begint bij 9.50 minuten.

De onderwijsruimten zijn zo ingericht dat deelnemers in een aangename, duurzame en gezonde omgeving kunnen leren. Er zijn vier leslokalen en een aantal break-out gebieden.

Professionals in de public en occupational health ontmoeten elkaar in flexibele ruimten vol vrolijke kleuren. Vanuit het nieuwe werken gaan medewerkers geïnspireerd en gezond aan de slag. Een van de eerste gasten noemde de inrichting “smaakvol, chique en speels tegelijkertijd.”