030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu
Direct naar de bij- en nascholingskalender

Actueel

Rouw bij jonge kinderen, zo ga je er mee om
Interview - 1 december 2023

Kinderen die zich terugtrekken of juist veel meer bij vriendjes willen spelen. Allemaal normale reacties als er een dierbare is overleden in de directe omgeving van een peuter of kleuter. Wanneer is gedrag bij rouw normaal en wanneer wordt het zorgelijk? We spraken met rouwbegeleider en docent bij de NSPOH Hanneke van de Plassche over […]

Meer actueel

Kalender bij- en nascholing

8 dec '23 Peuters en slaap Bij- en nascholing
Bekijk overzicht

Onze ervaringen

Anja Koornstra over stoomcursus voor managers in de publieke gezondheidszorg

We vroegen Anja Koornstra, opleider bij NSPOH en begeleider van de stoomcursus voor managers die nieuw zijn in de publieke gezondheid, waarom mensen deze scholing moeten volgen: “De breedte van ons werkveld is fascinerend, van de eerste 1000 dagen tot vitaal ouder worden en van zedenzaken tot financiering van de zorg. Het is heel fijn om in 8 avonden alles op een rij te krijgen. De inspirerende docenten en de groep van mede-managers met elk een eigen invalshoek geven ook een mooie verrijking van je netwerk.”

De stoomcursus (8 x 4 uur) start 9 januari 2024 om 17.00 uur. De lessen zijn live in Utrecht bij de NSPOH, maar kunnen ook deels online gevolgd worden.

Klik voor meer informatie op Managers verkennen publieke gezondheidszorg: een stoomcursus

Meer ervaringen