030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Inschrijven

Kan ik mijn geplande nascholing op een later tijdstip beginnen?

Bij- en nascholingsmodules van de NSPOH kennen vaste startmomenten en worden doorgaans één keer per jaar aangeboden, maar soms ook meerdere keren per jaar. Wij bieden je de mogelijkheid een nascholing door te schuiven naar een volgend startmoment. Je dient het verzoek hiertoe drie weken voor aanvang van de geplande startbijeenkomst aan de NSPOH door te geven. Dat kan per e-mail of telefonisch. Indien je de nascholing minder dan drie weken voor de start wilt doorschuiven, dan brengen we €50 in rekening. Bij- en nascholingsmodules van de NSPOH kennen vaste startmomenten en worden doorgaans één keer per jaar aangeboden, maar soms ook meerdere keren per jaar.

Ik sta op de wachtlijst. En nu?

Wanneer je op de wachtlijst staat, houden wij in de gaten of er een plaats beschikbaar komt. Als er een plaats vrij komt, krijg je de keus of je definitief ingeschreven wilt worden. Ook kunnen we besluiten om een extra bijeenkomst te organiseren, waar meerdere personen op de wachtlijst voor uitgenodigd worden. Je krijgt dan eveneens de keus of je je wilt inschrijven. Een plek op de wachtlijst kan ook resulteren in geen mogelijkheid tot deelname. Bijvoorbeeld wanneer er niet alsnog een plek beschikbaar komt, of als er geen nieuwe bijeenkomst georganiseerd wordt. NSPOH neemt alleen contact met je op als er een definitieve plaatsingsmogelijkheid is.

Kan ik vrijstelling(en) aanvragen voor delen van een opleiding?

Het aanvragen van vrijstelling voor één of meerdere modules gebeurt tijdens de intake. Op MijnNSPOH dien je de bewijslast in voor het aanvragen van de vrijstelling. Hiervoor gelden belangrijke beperkingen en formele eisen. Het geheel van vrijstellingen en verkorting valt onder de noemer ‘individualisering’.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Ja, je kunt binnen twee weken de inschrijving voor een bij- en nascholingsmodule herroepen. Indien je dat later doet, gelden de Algemene Voorwaarden.

Word ik toegelaten tot een opleiding?

Per opleiding staat welke toelatingseisen er gelden. Twijfel je of je kunt worden toegelaten? Neem dan contact op met de opleider/adviseur van de opleiding. Ook die gegevens staan vermeld op deze website bij de betreffende opleiding. De opleider/adviseur kan uitsluitsel geven over de toelating. Het intakegesprek biedt eveneens ruimte om dit te bespreken.

Kan ik me optioneel inschrijven?

Nee, de NSPOH hanteert geen reserveringsmogelijkheden voor bij- en nascholingen. Wel kun je je inschrijving binnen twee weken herroepen. Voor een opleiding geldt dat de inschrijving pas definitief is, nadat het intakegesprek heeft plaatsgevonden. Lees meer over onze algemene voorwaarden.

Hoe verloopt de aanmeldingsprocedure voor bij- en nascholing?

Wanneer je je via de website hebt ingeschreven, ontvang je via e-mail een bevestiging van de inschrijving. Daarnaast krijg je toegang tot MijnNSPOH, jouw digitale leeromgeving. Hier zie je wanneer de bijeenkomsten zijn, welke docent(en) lesgeven, waar en hoe laat je verwacht wordt en hoe je je kunt voorbereiden.
Sommige werkgevers eisen dat je intern een inkooporder (of iets dergelijks) hebt aangevraagd. Stel je dus ook op de hoogte van de interne procedures van je werkgever, wanneer je je onderwijs wilt declareren.

Hoe verloopt de aanmeldingsprocedure voor een opleiding?

Wanneer je je via de website als belangstellende hebt aangemeld, ontvang je een e-mail met een formulier. Daarin vragen we je om aanvullende informatie en documenten toe te sturen. Na ontvangst daarvan nodigen we je uit voor een intakegesprek. Als de intake positief is afgerond, stellen we de contracten op en krijg je toegang tot MijnNSPOH, jouw digitale leeromgeving. Hier zie je wanneer de bijeenkomsten zijn, welke docent(en) lesgeven, waar en hoe laat je verwacht wordt en hoe je je kunt voorbereiden.

Sommige werkgevers eisen dat je intern een inkooporder (of iets dergelijks) hebt aangevraagd. Stel je dus ook op de hoogte van de interne procedures van je werkgever, wanneer je je onderwijs wilt declareren.

Ben je vanuit Sogeon geselecteerd voor de opleiding? Dan word je vanuit de NSPOH geïnformeerd over de aanmeldingsprocedure.