030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Facilitaire zaken

Ik mag niet alles eten. Wordt daar bij de lunch rekening mee gehouden?

Bij de NSPOH vindt de lunch in buffetvorm plaats. Je kun dus uit allerlei producten kiezen. Moet je een bepaald dieet volgen of heb je een allergie waardoor je een zeer beperkte keuze uit producten hebt? Maak dat dan bij je inschrijving kenbaar, dan houden we daar rekening mee.

Waar vind ik de routebeschrijving?

Een routebeschrijving naar de locatie staat op OnderwijsOnline als dat afwijkt van de locatie van de NSPOH. De route naar de NSPOH wordt hier beschreven.

Wat is de beste verbinding met het openbaar vervoer naar de NSPOH?

Vanaf het Centraal Station van Utrecht gaan diverse bussen en trams langs de Churchilllaan. Stap uit bij halte Kanaleneiland. De meeste bussen vertrekken elke 10 minuten. Met de sneltram ga je richting IJsselstein of Nieuwegein. Vertrektijd iedere 7 minuten. Stap uit bij halte 5 Meiplein.
Nadat je uit de bus of sneltram bent gestapt, zie je rechts van de halte, aan de overkant van de straat, het winkelcentrum ‘Kanaleneiland’. Je ziet dan ook kantoortoren ‘Piet van Dommelenhuis’. Daar zitten wij. Neem de hoofdingang aan de Churchilllaan 11 (om de hoek). Voor meer informatie zie de routebeschrijving.

Zijn er goede parkeermogelijkheden bij de locatie?

De NSPOH streeft ernaar locaties te selecteren die goed bereikbaar zijn met het OV en het eigen vervoer. Bovendien beschikken ze over voldoende parkeergelegenheid. Voor een aantal locaties dien je rekening te houden met parkeerkosten. Check voor vertrek de routewijzer naar de NSPOH ook vanwege mogelijke wegwerkzaamheden (tot eind 2019).

In welke plaats(en) gaat de scholing van start?

De NSPOH is een landelijk opleidingsinstituut. Bij iedere opleiding of training wordt op deze website aangegeven waar en wanneer je de scholing kunt volgen. Vaak vindt die plaats bij de NSPOH in Utrecht. Maar ook elders in Nederland en in het buitenland kun je onze scholing volgen. De locaties zijn uitstekend geoutilleerd en goed te bereiken. Bij voldoende belangstelling bieden wij ook regionaal scholing aan.