030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Facilitaire zaken

Ik heb een functiebeperking, wordt dat gefaciliteerd?

Facilitering van deelnemers is maatwerk. Per situatie zal bekeken worden wat mogelijk, redelijk en haalbaar is. In het algemeen biedt de NSPOH ondersteuning in de vorm van een voorziening of begeleiding. De begeleiding vindt plaats door de (instituuts)opleider en er zijn mogelijkheden voor coachingsgesprekken. Tevens is een extern vertrouwenspersoon verbonden aan de NSPOH.

De NSPOH beschikt over in hoogte verstelbare tafels, een zitbal, een zitfiets en verstelbare bureaustoelen waar deelnemers gebruik van kunnen maken op aanvraag. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Meer informatie is te lezen in dit document.

 

Ik mag niet alles eten. Wordt daar bij de lunch rekening mee gehouden?

Bij de NSPOH vindt de lunch in buffetvorm plaats. Je kun dus uit allerlei producten kiezen. Moet je een bepaald dieet volgen of heb je een allergie waardoor je een zeer beperkte keuze uit producten hebt? Maak dat dan bij je inschrijving kenbaar, dan houden we daar rekening mee.

 

Bij de NSPOH vindt de lunch in buffetvorm plaats. Je kun dus uit allerlei producten kiezen. Volg je een dieet of heb je een allergie waardoor je een zeer beperkte keuze uit producten hebt? Log dan in op MijnNSPOH. Hier kun je naast je eigen gegevens je dieetwensen invullen. Ook kun je ze hier wijzigen, als dat nodig is.

Waar vind ik de routebeschrijving?

Een routebeschrijving naar de locatie vind je in de modulehandleiding op op MijnNSPOH als dat afwijkt van de locatie van de NSPOH. De route naar de NSPOH wordt beschreven op de routebeschrijving op de website.

Wat is de beste verbinding met het openbaar vervoer naar de NSPOH?

Vanaf het Centraal Station van Utrecht gaan diverse bussen en trams langs de Churchilllaan. Stap uit bij halte Kanaleneiland. De meeste bussen vertrekken elke 10 minuten. Met de sneltram ga je richting IJsselstein of Nieuwegein. Vertrektijd iedere 7 minuten. Stap uit bij halte 5 Meiplein.

Nadat je uit de bus of sneltram bent gestapt, zie je rechts van de halte, het winkelcentrum ‘Kanaleneiland’. Op de hoe, zie je ook kantoortoren ‘Piet van Dommelenhuis’, waar ook de NSPOH zich bevindt. Neem de hoofdingang aan de Churchilllaan 11. Voor meer informatie zie de routebeschrijving.

Zijn er goede parkeermogelijkheden bij de locatie?

De NSPOH streeft ernaar locaties te selecteren die goed bereikbaar zijn met het OV en het eigen vervoer. Bovendien beschikken die locaties over voldoende parkeergelegenheid. Voor een aantal locaties dien je rekening te houden met parkeerkosten. Check voor vertrek de routewijzer naar de NSPOH.

In welke plaats(en) gaat de scholing van start?

De NSPOH is een landelijk opleidingsinstituut. Bij iedere opleiding of training wordt op deze website aangegeven waar en wanneer je de scholing kunt volgen. Vaak vindt die plaats bij de NSPOH in Utrecht of via afstandsonderwijs. Maar ook elders in Nederland en in het buitenland kun je onze scholing volgen. De locaties zijn uitstekend geoutilleerd en goed te bereiken. Bij voldoende belangstelling bieden wij ook regionaal scholing aan.