030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Informatiebijeenkomst Arbeid en Gezondheidspsycholoog NIP Print

Uitnodiging

Overweeg je om je in te schrijven voor losse modules of alle modules van de postmasteropleiding Arbeid & Gezondheidspsycholoog NIP en wil je nog wat extra informatie, meld je dan aan voor deze gratis online informatiebijeenkomst. We nemen dan rustig de tijd om antwoord te geven op al jouw vragen.

Praktische informatie

Aanmelden kan via de inschrijfknop rechts. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.

Teams

De informatiebijeenkomst zal online via Teams plaatsvinden. Je ontvangt hiervan een uitnodiging van ons als je je hebt ingeschreven voor de informatiebijeenkomst via de inschrijfknop.

Kom je ook? We hopen je te zien!

Rooster

Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie

In het kort

De postmasteropleiding Arbeid & Gezondheidspsycholoog leidt (master) psychologen op tot psychologisch experts in de combinatie van werk en gezondheid. Psychologen Arbeid & Gezondheid begeleiden, behandelen en adviseren werknemers en werkgevers bij (het omgaan met) psychische problemen en bevorderen het werkfunctioneren en de (psychische) gezondheid binnen arbeidssituaties. Zij stimuleren op die manier duurzame inzetbaarheid en terugkeer naar werk en bieden daarnaast hulp en advies gericht op het welbevinden en goed presteren in werk via het verbeteren van motivatie, vitaliteit, effectiviteit, productiviteit en werkplezier.

Voor wie

Psychologen werkzaam op het gebied van Arbeid en Gezondheid.

Toelatingseisen

De deelnemer is werkzaam op het gebied van Arbeid & Gezondheid en afgestudeerd als psycholoog op masterniveau. Het vereiste werk- en denkniveau voor deze scholing is academisch.