030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Informatiebijeenkomst Arbeid en Gezondheidspsycholoog NIP Print

Uitnodiging

Voor de masterpsychologen, zonder registratie Arbeid & Organisatiepsycholoog NIP, gaat de postmasteropleiding in 2024 van start.

Draag je reeds de registertitel Arbeid & Organisatiepsycholoog NIP, ben je werkzaam op het A&G werkterrein en wil je toegelaten worden tot het register Arbeid & Gezondheidspsycholoog NIP, dan is het zij-instroomtraject een verkort traject tot Arbeid & Gezondheidspsycholoog NIP en wellicht interessant voor jou. Je kunt nu al starten met de zij-instroomroute.

Overweeg je om je in te schrijven voor losse modules of de postmasteropleiding Arbeid & Gezondheidspsycholoog NIP en wil je nog wat extra informatie, bijvoorbeeld over vrijstelling, meld je dan aan voor deze gratis online informatiebijeenkomst. We nemen dan rustig de tijd om antwoord te geven op al jouw vragen.

Praktische informatie

Aanmelden kan via de inschrijfknop rechts. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.

Zoom

In de digitale leeromgeving MijnNSPOH vind je de zoomlink. Door deze achter de inlog van MijnNSPOH te plaatsen is er een extra beveiliging. Je kunt inloggen met hetzelfde account dat je hebt gebruikt om je in te schrijven.

Kom je ook? We hopen je te zien!

Rooster

  • 19:00 uur – 19:30 uur: voorlichting over de Opleiding Arbeid & Gezondheidspsycholoog NIP
  • 19:30 uur – 20:00 uur: gelegenheid tot het stellen van vragen.
Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie

In het kort

De postmasteropleiding Arbeid & Gezondheidspsycholoog NIP leidt (master) psychologen op tot psychologisch experts in de combinatie van werk en gezondheid, zodat zij in het register Psycholoog Arbeid & Gezondheid NIP opgenomen kunnen worden. Zij begeleiden, behandelen en adviseren werknemers en werkgevers bij (het omgaan met) psychische problemen en bevorderen het werkfunctioneren en de (psychische) gezondheid binnen arbeidssituaties. Zij stimuleren op die manier duurzame inzetbaarheid en terugkeer naar werk en bieden daarnaast hulp en advies gericht op het welbevinden en goed presteren in werk via het verbeteren van motivatie, vitaliteit, effectiviteit, productiviteit en werkplezier.