030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Najaarsschool arbeid en gezondheid Print

In het kort

Wil je in anderhalve dag en één avond meer leren over klinische en communicatie-onderwerpen op het gebied van arbeid en gezondheid? Doe dan deze intensieve module.

Wat je leert

De module biedt een verrassende mix aan relevante, actuele kennis op het gebied van arbeid en gezondheid, interessant voor de bedrijfsarts en verzekeringsarts samen. Je kunt deze module volgen als bij- of nascholing, maar ook als keuzevak van. de medische vervolgopleidingen Bedrijfsgeneeskunde en Verzekeringsgeneeskunde. Tevens is hij incompany uit te voeren.
Elk jaar organiseren we de Najaarsschool, steeds met nieuwe onderwerpen en uitstekende docenten. In een stimulerende omgeving komen professionals samen om te leren en ervaringen uit te wisselen. De module is inclusief overnachting en diner. Het programma voor dit jaar wordt later bekend gemaakt. Eén ding beloven wij je alvast: na deze intensieve scholing is je kennis weer helemaal up-to-date.
De onderwerpen worden op een afwisselende en actieve manier behandeld, waarbij interactie, training en kennisoverdracht centraal staan.

Na afloop van deze tweedaagse module:

  • weet je wat er gaande is op het gebied van arbeid en gezondheid.
  • heb je kennis van de actuele ontwikkelingen op jouw vakgebied,
  • heb je een aantal voor jou relevante vaardigheden aangescherpt.

Docenten en onderwerpen

Het onderwijs wordt verzorgd door specialisten op het gebied van de verschillende onderwerpen. De docenten en onderwerpen worden later bekend gemaakt.

Voor wie

Bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, medisch adviseurs (geregistreerd en in opleiding).

Toelatingseis

Basisarts.

Ervaringen

Score in evaluatie: in 2023 waardeerden deelnemers een eerdere uitvoering van deze module met een 8,5.

Rooster

Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie

Hotelovernachting

De NSPOH reserveert voor jou een kamer. Indien je hiervan geen gebruik maakt, is géén restitutie mogelijk.

Andere “schools”

Ken je ook de andere “schools”  arbeid en gezondheid van de NSPOH? Met de Voorjaarsschool en de Summer schools bieden we jaarlijks een mooie set. Kijk op schools arbeid en gezondheid.

Incompany

Het kan zijn dat je een volledige afdeling wilt laten bijscholen. Of je wilt heel specifieke vaardigheden aanleren. In die gevallen biedt incompany onderwijs uitkomst. Lees verder over onze scholing op maat.