030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Didactische scholing – onderhandelen Print

In het kort

Leer meer over onderhandelen, gericht op de praktijkopleider – aios context.

Wat je leert

Op deze dag komen kort de algemene principes van positioneel en win-win onderhandelen aan bod. We gaan met name dieper in op het scheiden van mensen en problemen, wederzijdse belangen, het stellen van grenzen enerzijds en het toegeven of loslaten anderzijds, de wijze van communicatie en het komen tot consensus over oplossingen in de specifieke praktijkopleider-aois context. Vervolgens presenteren we rondom al deze principes oefeningen, die aansluiten op de praktijk van je eigen context in je organisatie en als opleider met een aios.

Aan het eind van deze dag

  • kun je de noodzaak van genoemde principes herkennen.
  • kun je de principes toepassen.

Docent

N.J.Th. (Col) Prevoo.

Voor wie

Je kunt deze dag volgen als je praktijkopleider bent van een aios SG en de opleiding voor praktijkopleiders hebt gevolgd of als je betrokken bent bij de begeleiding van een aios sociale geneeskunde onder verantwoordelijkheid van een praktijkopleider.

Ben je praktijkopleider van een aios 1e of 2e fase van één van de gesubsidieerde opleidingen M+G of Forensische Geneeskunde? SOGEON betaalt dan dit jaar voor jouw deelname aan het SOGEON congres voor opleiders M+G op 21 september 2022 plus één andere dag didactische scholing. Als deze dag didactische scholing die andere dag is, vul dan s.v.p. de factuurgegevens van je werkgever in en vermeld bij factuur-referentie ‘SOGEON’. We zorgen er dan voor dat er geen kosten in rekening worden gebracht voor jouw deelname aan dit onderwijs.

Rooster

Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie

Incompany

Het kan zijn dat je een volledige afdeling wilt laten bijscholen. Of je wilt heel specifieke vaardigheden aanleren. In die gevallen biedt incompany onderwijs uitkomst. Lees verder over onze scholing op maat.