030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

12 december 2020 – Welke leiderschapsbenadering past bij jou?

Vandaag delen we graag de gratis e-learning met jou over persoonlijk en professioneel leiderschap. Komt deze e-learning je bekend voor? Dat kan!

Deze e-learning is in 2017 als nieuwjaarsgeschenk aangeboden aan onze relaties met de opdracht: “Haal je doelen dichterbij in 2017”. De e-learning blijft actueel. Het was toen, maar nu nog meer een tijd waarin alles verandert. Daarom zetten wij jou graag zelf actief aan tot overdenken en vooruitkijken.

Gratis e-learning persoonlijk en professioneel leiderschap

De e-learning bestaat uit verschillende korte films. Daarin prikkelen deskundigen Evi Vermeer en Col Prevoo je om na te denken over de volgende vragen:

  • Weet ik wie ik ben?
  • Waar sta ik voor en neem ik daarvoor ook verantwoordelijkheid?
  • Waar koers ik op?

De e-learning open je door te klikken op ‘Persoonlijk en professioneel leiderschap