030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

TEDxNSPOH talenten bekend

Datum: 13 jul '18

jury TEDxNSPOHDinsdag 10 juli 2018 streden 12 kandidaten in een pitch contest voor een plek op het TEDxNSPOH podium. In een pitch van maximaal 5 minuten mochten zij de jury overtuigen van hun innovatieve idee. De pitches waren veel belovend. De jury, bestaande uit Henk Garretsen, Paul van der Velpen, Joost de Bruin, Sanne Rengelink en Sarah Dellar, selecteerde uit de presentaties niet zes maar zeven kandidaten om op 15 november 2018 op het podium van TivoliVredenburg hun ideeën te delen. De ideeën van deze alumni, docenten en deelnemers zijn heel divers: van persoonlijke verhalen tot innovatieve interventies. De sprekers zijn opgeleid in uiteenlopende disciplines op het gebied van public en occupational health, vakgebieden die bij de NSPOH gedoceerd worden: van bedrijfsgeneeskunde, jeugdgezondheid tot verpleegkunde en professionele vaardigheden.

Toppers op het podium

7 sprekers TEDxNSPOH 15 november 2018Wie staan er op donderdagmiddag 15 november in Utrecht op het podium? Dat zijn Angela Vos, Iwona de Jonge-Kramarz, Henry de Vries, Tessa Kouwenhoven-Pasmooij, Sheda Broer-Sadrzadeh, Karine van ’t Land en Evi Vermeer. De komende tijd gaan we zeker meer van deze sprekers horen. Zij worden binnenkort één voor één voorgesteld op TEDxNSPOH.com en via social media.

Eerder dit jaar selecteerde de jury 16 innovatieve ideeën uit 39 inzendingen. In deze groep van 16 zaten artsen (maatschappij en gezondheid, verzekerings- of bedrijfsgeneeskunde), verpleegkundigen (in opleiding) en gezondheidsprofessionals. Om de kandidaten goed voor te bereiden op de pitch contest, verzorgde de NSPOH speciaal voor hen een gratis pitchtraining onder leiding van sprekerscoach Sarah Dellar.

Jubileum

TEDxNSPOHTEDxNSPOH sluit naadloos aan op de missie van de NSPOH. De NSPOH streeft ernaar inspirerende vakbekwame professionals op te leiden die er niet voor terugdeinzen zich uit te spreken als de situatie daarom vraagt. Het merendeel van de sprekers is niet gewend om te spreken voor een groot publiek. In de aanloop naar het event worden zij intensief gecoacht in één-op-één- en groepssessies met de sprekerscoach. Dat zijn twee vliegen in één klap! Daarmee is niet alleen het TEDxNSPOH publiek gegarandeerd van bijzondere TED talks die je raken en bijblijven, maar werkt de NSPOH ook meteen aan haar missie om vakbekwame en inspirerende professionals op te leiden.

Al bekend met TEDx? Vanuit de gedachte ‘ideas worth spreading’, heeft TED een programma gemaakt onder de naam TEDx. TEDx is een programma van lokale, zelfstandig georganiseerde events dat mensen samen brengt om een TED-like ervaring te beleven. Ons event heet TEDxNSPOH, waarin ‘x’ staat voor onafhankelijk georganiseerd TED event. Tijdens ons TEDxNSPOH event verwachten we stevige discussies en sterke verbinding onder onze gasten te stimuleren.

Met het TEDxNSPOH event viert de NSPOH haar 15-jarig jubileum. Genodigden ontvangen hierover bericht per mail. Medio augustus 2018 opent de inschrijving via TEDxNSPOH.com. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd www.TEDxNSPOH.com in de gaten of volg TEDxNSPOH via Instagram, Facebook en Twitter.