030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Nieuw: Bij- en nascholingsbrochure 2019 van NSPOH is uit!

Datum: 1 nov '18

Presentatie NSPOH bij- en nascholingsbrochure 2019aIn september lanceerde het bij- en nascholingsteam van de NSPOH de nieuwe brochure 2019. Professionals (én werkgevers) werkzaam op het terrein van volksgezondheid, arbeidsomstandigheden en –participatie, die hun vakbekwaamheid willen vergroten, kunnen kiezen uit ruim 160 verschillende modules. Deze professionals én docenten komen in de NSPOH-brochure aan het woord.

Meer dan 20 nieuwe titels

De NSPOH biedt een breed scala aan bij- en nascholing op het gebied van occupational en public health met in 2019 nieuwe modules als Storytelling en narratieve communicatiemethoden, Integrale beleidsadvisering omgevingswet, Samenwerken met bloggers, vloggers en social influencers en De onderzoeker in het complexe veld van de publieke gezondheid. En verschillende nieuwe dagen voor forensisch artsen, praktijkopleiders, reizigersverpleegkundigen en reizigersgeneeskundig artsen.

Als download (pdf) of per post

Een overzicht van bij- en nascholing staat niet alleen in de brochure, die de NSPOH op verzoek toestuurt en ook is te downloaden, maar ook in de bij- en nascholingskalender.

Download de bij- en nascholingsbrochure 2019

Waarom kiezen voor het onderwijs van de NSPOH?

  • Ons onderwijs is gastvrij en persoonlijk met aandacht voor professionele groei.
  • Onze modulen zijn praktijkgericht en up-to-date.
  • Samen leren, samen werken.
  • Je krijgt les van enthousiaste docenten uit praktijk, beleid en wetenschap.
  • Het onderwijs is geaccrediteerd door diverse instellingen.
  • De NSPOH is centraal gelegen en goed bereikbaar.

Na het achterlaten van je e-mailadres kun je de bekijken en downloaden. Daarmee ga je akkoord met een eventuele opvolging vanuit de NSPOH binnen negentig (90) kalenderdagen.