030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Nieuwe data: licentietraining “Werken met de werkscan”

Datum: 18 jan '22

Voor arbeidsdeskundigen en andere professionals die werken in het veld van arbeid en gezondheid is het belangrijk om met bewezen effectieve en betrouwbare tools te werken.

4-daagse licentietraining “Werken met de werkscan”

Werk je in het veld van arbeid en gezondheid en wil je organisaties ondersteunen bij het voeren van een duurzaam personeelsbeleid? Wil je daarnaast de zelfregie van individuele werknemers bevorderen met betrekking tot hun motivatie, productiviteit en gezondheid? Doe dan deze vierdaagse licentietraining en leer werken met de Werkscan van Blik op Werk.

Leer hoe je de Werkscan inzet voor duurzame inzetbaarheid

In samenwerking met licentiehouder Blik op Werk hebben wij deze licentietraining ontwikkeld. Je kunt hem volgen als bij- of nascholing.

Arbeidsdeskundigen en andere arbeid en gezondheidsprofessionals vinden het belangrijk om te werken met bewezen effectieve en betrouwbare tools. Het Huis van Werkvermogen is zo’n tool: het biedt inzicht in de duurzame inzetbaarheid van een werknemer.

Om die informatie te achterhalen is de Werkscan ontwikkeld. Deze scan, een online vragenlijst voor de werknemer, is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Maar ook op de vele ervaringen in de praktijk van alle dag.

De Werkscan wordt ingevuld door de werknemer. Er wordt gekeken naar aspecten als gezondheid, kennis, vaardigheden en de balans werk/privé. De scan biedt een mooie aanleiding voor een constructief gesprek. Want dat is uiteindelijk waar het om gaat:

  • Individuele werknemers aanzetten tot zelfregie met betrekking tot duurzame inzetbaarheid.
  • Organisaties ondersteunen bij het voeren van een duurzaam personeelsbeleid.

In vier dagen leer je werken met de Werkscan.

Eerstvolgende data van de licentietrainingen:

  • 17 en 24 maart, 1 en 7 april 2022
  • donderdag 9, 16, 23 en 30 juni 2022
  • donderdag 15, 22 en 29 september en 6 oktober 2022

Na afloop van deze vierdaagse licentietraining:

  • weet je wat de Werkscan inhoudt.
  • weet je hoe je deze tool het beste voor jouw opdrachtgever kunt inzetten.

Portret Frans Vlek NSPOHDocenten

Het onderwijs wordt verzorgd door Blik op Werk en MI-trainer Frans Vlek, senior trainer / coach NSPOH.

Inschrijven

Voor inschrijven klik je op Blik op Werk 2022. Je kunt ook contact opnemen met drs. Frans. J.M. Vlek, opleider/adviseur NSPOH, telefoon 030-8100528.