030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Introductiecursus JGZ 0-18 bij GGD Hollands Noorden

Datum: 7 mrt '18

Na de zomer van 2017 traden een groot aantal verpleegkundigen en enkele artsen in dienst bij de jeugdgezondheidzorg van GGD Hollands Noorden. Aangezien zij nieuw waren in de JGZ, hadden de verpleegkundigen en artsen behoefte aan kennis en vaardigheden waar zorg aan deze jonge doelgroep om vraagt. De Introductiecursus JGZ 0-18 van de NSPOH, die de GGD incompany liet uitvoeren, maakte de nieuwe talenten tijdens zeven bijeenkomsten wegwijs in de JGZ. Alle vaste onderdelen van de Introductiecursus JGZ  0-18 kwamen aan bod (o.a. hart- en huidafwijkingen, voeding, kindermishandeling, visus, zorgstructuren 2e milieu). Daarnaast verzorgde NSPOH opleider/adviseur Felicia Vizi een lesdag over intervisie.

Deze scholing beviel zo goed, dat in januari 2018 een tweede groep verpleegkundigen en artsen startte aan de introductiecursus. Daarnaast zijn er enkele bijeenkomsten gepland rond specifieke thema’s die gevolgd kunnen worden als bij- en nascholing voor de medewerkers van de GGD Hollands Noorden. Wederom een traject dat na een goede beoordeling een vervolg heeft gekregen!

Praktische informatie

Wil je er meer over weten?  Stuur een mail naar incompany@nspoh.nl. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met een van onze opleiders (vlnr):

IncompanyTeam NSPOH

Sanne Rengelink, telefoon 0620618250, e-mail s.rengelink@nspoh.nl Manja Coppens, telefoon 06-20612453, e-mail m.coppens@nspoh.nl Puck Winnubst, telefoon 0634860637, e-mail p.winnubst@nspoh.nl