030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Een inspirerende kijk op duurzame inzetbaarheid

Datum: 13 okt '17

Op 17 mei 2017 proefden bedrijfsartsen en verzekeringsartsen aan de Capability Approach (CA) voor duurzame inzetbaarheid. Deze inspiratiemiddag “Capability Approach ”was een initiatief van de arbodienst Human Capital Care, het UWV en het opleidingsinstituut NSPOH. Dr. Sridhar Venkatapuram (Senior Lecturer in Global Health and Philosophy, Kings College London) en prof.dr. Jac van der Klink (hoogleraar Duurzame Inzetbaarheid, Tilburg University -Tranzo) namen de aanwezigen mee in het gedachtegoed van de CA. In workshops werd gesproken over de mogelijkheden van toepassing van de CA in de dagelijkse praktijk van bedrijfsartsen en verzekeringsartsen en de betekenis ervan voor hun opleiding.

Frans Vlek – Manja Coppens – Erik Noordik – NSPOH

Voor het vervolg van dit artikel in TBV, jaargang 25 | nr. 8 | oktober 2017,  pag 374-375, download hier de complete pdf van Een inspirerende kijk op duurzame inzetbaarheid.

Drs. F.J.M. Vlek, M.A. Coppens, MSc en dr. F.W. Noordik ,  allen opleiders bij de NSPOH.

Via e-mail reageren op dit artikel? Klik op de naam van de eerste auteur. Het artikel is hier gepubliceerd  met toestemming van de uitgever.