030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Elevatorpitch van Rosa Joosten

Datum: 10 jul '18

In 2018 bestaat de NSPOH 15 jaar. Dat vieren we onder andere door maandelijks een van onze deelnemers of docenten in het zonnetje te zetten in een elevator pitch. In juli 2018 is dat Rosa Joosten, die de opleiding arts M&G 2e fase volgt bij de NSPOH en op dit moment werkt bij het RIVM. Zij vertelt wat haar heeft geraakt in haar werk in het centrum voor seksuele gezondheid. Aan de hand van een aangrijpende casus vertelt zij in deze video waarom seksuele gezondheid veel aandacht verdient in Nederland.

Om ons 15 jarig bestaan te vieren, organiseert de NSPOH op 15 november 2018 TEDxNSPOH met het thema Brainwaves. Wie straks op het podium staan is over enige tijd bekend. Hou daarvoor TEDxNSPOH  in de gaten!

De elevator pitches zijn een losstaand initiatief. Benieuwd hoe anderen pitchen?

In mei 2018 vertelde Gertrude van Driesten, die als gezondheidswetenschapper ca. 10 jaar geleden de Master Public Health bij de NSPOH afrondde, in haar elevator pitch over de route naar haar huidige werk en functie. In maart 2018 vertelde Elleke Bilderbeek over haar ervaring met rouw.  In februari stapte deelnemer Wico Mulder uit de lift. Hij pitchte zijn ideeën over de jeugdgezondheidszorg voor adolescenten. En in januari zagen we Casper in het nieuwjaargeschenk.