030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Elevatorpitch van Gertrude van Driesten

Datum: 28 mei '18

In 2018 bestaat de NSPOH 15 jaar. Dat vieren we onder andere door maandelijks een van onze deelnemers en/of docenten in het zonnetje te zetten in een elevatorpitch. In mei 2018 is dat Gertrude van Driesten, die als gezondheidswetenschapper ca. tien jaar geleden de Master Public Health bij de NSPOH afrondde. Over de route naar haar huidige werk en functie vertelt ze in deze video.

Is jouw pad ook vergelijkbaar met “Ganzenbord”? Onderweg gooi je met je dobbelsteen, moet je soms op je beurt wachten, zit je in de waterput en kun je de heks tegenkomen. Waarom werk je waar je werkt?

Om ons 15 jarig bestaan te vieren, organiseert de NSPOH op 15 november 2018 TEDxNSPOH met het thema Brainwaves. Wie straks op het podium staan is over enige tijd bekend. Hou daarvoor TEDxNSPOH  in de gaten!

De elevator pitches zijn een losstaand initiatief. Benieuwd hoe anderen pitchen? In maart 2018 vertelde Elleke Bilderbeek over haar ervaring met rouw.  In februari stapte deelnemer Wico Mulder uit de lift. Hij pitchte zijn ideeën over de jeugdgezondheidszorg voor adolescenten. En in januari zagen we Casper in het nieuwjaargeschenk.