030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

De nieuwe brochure bij- en nascholing 2019

Zoek je in het werkveld van de public en occupational health in 2019 goede scholing om je vakbekwaamheid te vergroten?

Onze nieuwe brochure Bij- en nascholing 2019 is uit! Professionals (én werkgevers) die werkzaam zijn op het terrein van volksgezondheid, arbeidsomstandigheden en -participatie kunnen kiezen uit ruim 160 verschillende modules. Er zijn meer dan 20 nieuwe titels. Volksgezondheid, arbeidsomstandigheden en -participatie verbeteren, dat is waar de NSPOH – samen met deelnemers, docenten en werkgevers – al 15 jaar voor staat. Daarover laten we hen in de nieuwe brochure ook aan het woord.

Download de brochure of ontvang hem per post

NSPOH brochure 2019Download hieronder de Bij- en nascholingsbrochure 2019. De bij- en nascholing staat natuurlijk ook overzichtelijk in onze bij- en nascholingskalender.  Heb je na het bekijken van de website of downloaden van de brochure nog vragen? Of ontvang je brochure liever per post? We sturen de brochure graag naar je toe. Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is 030- 8100500, ons e-mail adres is info@nspoh.nl.

Actueel en geaccrediteerd

We luisteren goed naar de deelnemers in het onderwijs en de signalen uit het werkveld. Dat resulteert elk jaar weer in de ontwikkeling van nieuwe, en de actualisering van bestaande modules. Dit jaar lanceren we bijvoorbeeld modules als Storytelling en narratieve communicatiemethoden, Integrale beleidsadvisering omgevingswet, Samenwerken met bloggers, vloggers en social influencers en De onderzoeker in het complexe veld van de publieke gezondheid. En verschillende nieuwe dagen voor forensisch artsen, praktijkopleiders, reizigersverpleegkundigen en reizigersgeneeskundig artsen.

Divers pluimage

Je treft in deze brochure scholing voor diverse beroepsgroepen in de publieke gezondheid en het domein van werk en gezondheid. Bij de NSPOH kun je gemakkelijk kennis maken met andere professionals. Het resultaat:  niet alleen meer inzicht in het onderwerp van de scholing , maar ook een benadering vanuit verschillende perspectieven.

We vinden het belangrijk dat niet alleen de inhoud van het onderwijs ‘top’ is, we hechten ook aan een prettige en gezonde leeromgeving. Daarbij hoort een gastvrije ontvangst, goede koffie, een lekkere en gezonde lunch en fruit en rauwkost tussendoor. Pianospelen of een potje tafelvoetbal, het kan allemaal bij de NSPOH.

Overdag, ’s avonds en op afstand

We verzorgen daarnaast steeds meer onderwijs op afstand in de vorm van e-learning en blended learning. Handig voor drukke agenda’s. Om tegemoet te komen aan drukke agenda’s verzorgen wij in 2019 onderwijs overdag, maar ook regelmatig in de avonduren.

Incompany en op maat

En heb je wensen die je níet op onze website en in deze brochure treft? Of wil je als werkgever snel een nieuwe werkwijze bijbrengen aan een afdeling? Of álle professionals in de organisatie op een hoger plan brengen? Graag ontwikkelen wij samen met jou een scholingsaanbod dat precies aansluit bij je vraag, ook incompany.