030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Keuringsarts Offshore industrie (NOGEPA Element NL) Print

In het kort

Als keuringsarts draag je mede zorg voor een veilige werkomgeving in de offshore-industrie. Het is dus belangrijk dat je gedegen kennis van zaken hebt. Wil je meer leren over de actuele keuringseisen in de offshore-industrie?  Meld je dan aan voor deze nascholingsmiddag.

Wat je leert

Tijdens deze nascholingsmiddag laten we zien welke veiligheidstrainingen offshore personeel moet volgen en in het bijzonder welke fysieke en mentale belasting dit meebrengt. We zijn daarvoor te gast bij één van de Nederlandse offshore trainingsinstituten.

Dit geeft zicht op de gevraagde eisen van de keuringen in relatie tot de vereiste trainingen en de werkzaamheden in de praktijk. We krijgen nog beter zicht op wat de NOGEPA keuringen betekenen voor de keuringsarts en de keurling.

Actuele thema’s

In kleine groepen maken wij een rondgang over de oefenlocaties van het trainingsinstituut. Middels een carrousel komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Helicopter underwater escape training (HUET) inclusief Compressed air emergency breathing system (CA-EBS).
  • Werken in besloten ruimten en manueel hanteren van lasten.
  • Werken op hoogte.
  • Gebruik van reddingsvlotten en overstappen op zee.
  • Gebruik van een vrijeval reddingsboot.
  • Vluchten bij brand met behulp van escape masker.

We zijn te gast bij STC-KNRM offshore safety training centrum, gevestigd op de Heijplaat in de Rotterdamse haven.

Voor wie

Deze middag is bedoeld voor keuringsartsen in de offshore-industrie. Ook voor huisartsen en bedrijfsartsen (geregistreerd of in opleiding), arboprofessionals en arboverpleegkundigen met interesse in de offshore-industrie is deze nascholing relevant.

Rooster

Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie

Incompany

Het kan zijn dat je een volledige afdeling wilt laten bijscholen. Of je wilt heel specifieke vaardigheden aanleren. In die gevallen biedt incompany onderwijs uitkomst. Lees verder over onze scholing op maat.