030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Keuringsarts Offshore industrie (NOGEPA Element NL) Print

In het kort

Als keuringsarts bij NOGEPA-ElementNL speel je een cruciale rol bij het waarborgen van een veilige offshore werkomgeving. Het is van essentieel belang dat je beschikt over gedegen kennis van de specifieke eisen die het werken in deze sector met zich meebrengt en goed bekend bent met de actuele NOGEPA keuringseisen (Standaard 11).

Dit voorjaar waren we te gast bij de NAM in Den Helder, maar dit keer betreft het een online herhaling van deze bijscholing voor artsen die vorige keer niet in Den Helder aanwezig konden zijn. De bijscholing wordt georganiseerd samen met ElementNL in Den Haag. Je kunt online deelnemen.
Let op! Deze bijscholing zal plaatsvinden in het Engels.

This online NOGEPA-ElementNL training will be held in English and will satisfy the mandatory recurrency training requirement.

Als je niet aanwezig was in Den Helder dan nodigen je hierbij uit om deel te nemen aan deze nascholingsmiddag. Zoals je weet, is het verplicht om gedurende elke (driejaarlijkse) registratieperiode tenmiste twee van deze nascholingen te volgen om geregistreerd te blijven als NOGEPA-ElementNL keuringsarts.

Wat je leert

We brengen je op de hoogte van de recente ontwikkelingen en wijzigingen in de NOGEPA-keuringsrichtlijnen (Standaard 11). Ook een kennistoets maakt deel uit van het programma.

Meld je snel aan en zorg dat je up-to-date blijft met de laatste keuringseisen in de offshore-industrie!

Rooster

Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie

Incompany

Het kan zijn dat je een volledige afdeling wilt laten bijscholen. Of je wilt heel specifieke vaardigheden aanleren. In die gevallen biedt incompany onderwijs uitkomst. Lees verder over onze scholing op maat.