030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Hoe doe jij dat? Ervaringen uitwisselen voor jeugdverpleegkundigen. Print

In het kort

Het zijn vreemde tijden voor je werkzaamheden als jeugdverpleegkundige. Je werkt misschien meer digitaal, ziet niet alle kinderen, maakt aangepaste plannen voor de toekomst. Het kan fijn zijn om even laagdrempelig uit te wisselen hoe andere jeugdverpleegkundigen dat doen. En dan niet alleen je directe collega’s, maar juist collega’s van andere organisaties. Hoe gaan zij om met alle veranderingen? Hebben zij handige tips?

Wat je leert

Wissel je ervaringen uit met andere jeugdverpleegkundigen

Deze bijeenkomst is een laagdrempelige manier om eens in contact te komen met professionals uit andere organisaties. Iedereen heeft met veranderingen te maken in deze tijd.  We kunnen het hebben over alle vragen die je hebt. Gewoon professionals onder elkaar. Gratis.

Docenten

Wij als NSPOH faciliteren graag het gesprek hierover. Een opleider van ons begeleidt het gesprek van maximaal 15 deelnemers.

Interesse? Schrijf je in en doe gezellig mee!

Rooster

Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie

Incompany

Het kan zijn dat je een volledige afdeling wilt laten bijscholen. Of je wilt heel specifieke vaardigheden aanleren. In die gevallen biedt incompany onderwijs uitkomst. Lees verder over onze scholing op maat.