030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Didactische scholing – kaartlezen en bruggen bouwen met je praktijkopleider Print

In het kort

Maak kennis met de Wereld van Verschil: je voorkeursstijl in een team visueel zichtbaar gemaakt. Krijg inzicht in de gedragsstijl van je praktijkopleider en jezelf.

Wil jij jouw gedragsstijl achterhalen en leren wat voor impact die heeft op de samenwerking binnen een team? En wil je leren hoe jij met die kennis effectiever kunt samenwerken? Doe dan deze didactische scholing. Kom zo mogelijk samen met je opleider zodat jullie inzicht krijgen in elkaars gedragsstijl.

Wat je leert

Achterhaal jouw gedragsstijl en leer effectiever samenwerken

Je kunt deze module – op uitnodiging – als keuzeonderwijs volgen als je praktijkopleider zich inschrijft voor deze workshop als didactische scholing.

Met de MapsTell methode, gebaseerd op DISC, kun je op een leuke, verhelderende manier verschillende gedragsstijlen en de impact hiervan op de samenwerking binnen een team verkennen.

Door een persoonlijke kaart van elke deelnemer krijg je tijdens de training op een toegankelijke en leuke manier inzicht in zowel je eigen gedrag als dat van de anderen.

Na afloop van deze didactische scholing kun je:

  • je eigen DISC gedragsstijl benoemen.
  • de kennis van jouw gedragsstijl en die van anderen gebruiken om effectiever samen te werken.

Docenten

Het onderwijs wordt o.a. verzorgd door drs. V.J.M. (Evi) Vermeer.

Voor wie

Voor aios sociale geneeskunde samen met hun praktijkopleiders. Beiden geven zich apart op.

Rooster

Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie

Incompany

Het kan zijn dat je een volledige afdeling wilt laten bijscholen. Of je wilt heel specifieke vaardigheden aanleren. In die gevallen biedt incompany onderwijs uitkomst. Lees verder over onze scholing op maat.