030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Client casus context intern Print

De module Cliënt, Casus en Context (CCC) is een NSPOH-brede module voor alle deelnemers aan de medische vervolgopleidingen en de opleidingen voor verpleegkundigen (behalve arboverpleegkundige). In deze module maken ze nader kennis met het brede werkveld van de sociale geneeskunde waar wij voor opleiden en krijgen ze inzicht in de veelzijdige professionele betrokkenheid bij de casuïstiek en de context van de cliënten die ze tegenkomen in het werk.

We bieden nu ook een speciale medewerkersvariant van CCC-module aan. Met elementen uit de module voor deelnemers, maar op maat gemaakt voor jou als collega. Wil je meer weten over de verschillende werkvelden waar we als NSPOH voor opleiden en/of meer zicht krijgen op wat de CCC-module inhoudt? Schrijf je dan in. Ook als je vanuit je functie niet met de inhoud van de opleidingen bezig bent, ben je van harte welkom!

In twee bijeenkomsten op de NSPOH deel je ervaringen en leer je meer over de verschillende werkgebieden binnen de publieke gezondheidszorg. Naast de bijeenkomsten investeer je ongeveer 2 x 1,5 uur aan voorbereiding.

Voor wie

Alle medewerkers van de NSPOH.

Ervaringen

Score in eerdere evaluatie: in 2023 kreeg deze module van de deelnemers een 8,7.

Rooster

Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie

Praktische informatie

Schrijf je in via de knop rechtsboven. We willen gemengde groepen maken zodat er veel uitwisseling plaats kan vinden.