030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

8 december 2020 – Hoeveel vertrouwen wek jij als adviseur?

Adviseren wordt steeds belangrijker voor professionals in de publieke gezondheidszorg en de bedrijfsgezondheidszorg. Heb jij een adviserende taak en wil je jezelf versterken? Wil je het vertrouwen in jou als adviseur vergroten en meer impact hebben?

De vertrouwde adviseur

Goed adviseren vraagt om meer dan een inhoudelijk goed verhaal. Het vraagt om inzicht in het speelveld waarin je opereert en de dilemma’s die daarin spelen. Kun je inschatten welke ‘adviseurs-rol’ het meest passend is voor jou, afhankelijk van de context en je eigen positie? Hoe voer je vanuit die rol het goede gesprek en bouw je aan de relatie? Welke mindset en vaardigheden zijn dan vooral belangrijk?

Je leert het in de nascholing De vertrouwde adviseur op 18 januari, 8 februari en 1 maart 2021 (13-17 uur). Er is nog beperkt plaats!

Interactieve tool cadeau!

In deze module gebruiken we de Tool van de Vertrouwde Adviseur. Deze tool daagt je uit en is tevens een soort ganzenbord: soms moet je even een paar passen stappen terug, beland je in de put door een valkuil of kun je dubbel zo snel gaan door het goede te doen op het goede moment.

De NSPOH geeft je in deze decembermaand de tool cadeau. Klik op het plaatje hieronder en start!

Meer weten over deze tool? Lees de toelichting.