030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

31 december 2020 – Ons nieuwjaarsgeschenk 2021 voor jou!

Ken je onze digitale werkvormenwaaier al?

Online lesgeven is toch heel anders dan live lesgeven. De NSPOH geeft de docenten, die bij ons onderwijs verzorgen, tips hoe ze de hun online lessen kunnen verbeteren en dynamisch kunnen houden. Je kunt de waaier gebruiken om mensen te activeren, te prikkelen, uit te dagen en te stimuleren. In de video hieronder vertelt Milou meer over het digitale draaiboek als werkvormenwaaier, dat zij met haar creatieve collega’s heeft gemaakt.

Frisse-wind-waaier

Twee jaar geleden lanceerde de NSPOH ook al de “Frisse-wind-waaier” bomvol inspirerende werkvormen. Werkvormen met impact waarmee je een frisse wind laat waaien door een overleg, een training of andere bijeenkomst. Dit was het nieuwjaarsgeschenk 2019 voor onze relaties.

Nieuwjaarsgeschenk 2021

Wil je ook een of beide waaiers graag gebruiken in het onderwijs en in handen houden? Je kunt de Digitale werkvormenwaaier en/of de Frisse wind werkvormenwaaier downloaden.

Ontvang je de waaier(s) liever per post? Vraag hem dan aan door een e-mail te sturen naar info@nspoh.nl met daarin je naam, adres, postcode en woonplaats onder vermelding van “toezending frisse-wind-waaier”. Maximaal één per aanvraag, zo lang de voorraad strekt en op = op!

De medewerkers van de NSPOH wensen je er in 2021 veel plezier mee!

En op deze allerlaatste dag van deze decemberkalender wensen we je van harte een gezond en inspirerend 2021!