030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

3 december 2020 – Ben jij een startende manager in de publieke gezondheid?

De publieke gezondheid is een complex werkveld met vele politieke, bestuurlijk en professionele lagen. En nu misschien wel meer dan ooit ook maatschappelijk in beeld. Sinds een aantal seizoenen biedt de NSPOH een stoomcursus aan om managers die nieuw zijn in dit veld te helpen de complexiteit snel te leren doorgronden.

Volg onze stoomcursus over het complexe werkveld!

Op 13 januari 2021 start de volgende serie van 8 avonden (17.00-21 uur) onder de titel: Managers verkennen publieke gezondheidszorg met landelijke opinieleiders en experts.

Wat vonden eerdere deelnemers ervan?

Zij waren heel positief over hoe zij in korte tijd de complexiteit van het werkterrein leerden doorgronden. “Ik kijk terug op boeiende avonden en discussies met een breed spectrum aan sprekers en onderwerpen, en een bont gezelschap in de ‘klas’. De module bood me overzicht en inzicht in de zorgwereld en publieke gezondheid. Voor nieuwkomers een must, voor mensen die denken de zorg te kennen een cadeautje! Jammer dat de leergang maar acht avonden duurde.” Aldus deelnemer Jan Dirk van de Ven, hoofd GHOR-bureau Amsterdam-Amstelland.

Deze stoomcursus wordt in 2021 voor de 5e keer op rij door de NSPOH verzorgd. Afhankelijk van de coronamaatregelen wordt er een mix gemaakt van live- en online avonden. De live-avonden zijn volledig verzorgd met buffet.

Meer informatie?

Klik op Managers verkennen de publieke gezondheid, een stoomcursus.