030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Managers verkennen publieke gezondheidszorg

Het beleid van elk ministerie en elke bedrijfssector heeft effect op de volksgezondheid. Directeuren en managers in de publieke gezondheid hebben daarmee te maken. Zij dienen een koers te realiseren die congruent is met de beginselen van de public health. Vaak onder tijdsdruk en in een bestuurlijke arena. Om directeuren en managers die nieuw zijn in dit veld te helpen om die complexiteit in korte tijd te leren doorgronden, biedt de NSPOH vanaf 17 januari 2018 een achtdaagse leergang in Utrecht. Voor meer informatie: klik op “Managers verkennen publieke gezondheidszorg, een stoomcursus” of neem contact op met Erik Ruland, opleider/adviseur, e-mail e.ruland@nspoh.nl, telefoon 0639603399.

Passie voor publieke gezondheid

Aan de leergang kunnen bestuurders, directeuren en managers met een nieuwe functie in de public health deelnemen. Ook voor andere professionals die hun kennis over public health op bestuurlijk niveau willen opfrissen, is het onderwijs interessant.De avonden zijn volledig verzorgd met buffet en vinden plaats tussen 17.00 en 21.00 uur. Het onderwijs wordt verzorgd door de volgende landelijke opinieleiders en experts, zoals Prof.dr Karien Stronks, AMC/UvA, Prof.dr Niek Klazinga, OESO, AMC/UvA, Prof.dr Lex Burdorf, EUR, dr Paul van Gils, RIVM, dr René Groot Koerkamp, Zorgverzekeraars Nederland, dr Wim Gorissen, directeur Nationaal Jeugd instituut (NJi), drs. Ninette van Hasselt, programmahoofd Jongeren & Riskant Gedrag, Trimbos-instituut en dr. Theo Trompetter, Trompetter & Partners.

Managers verkennen publieke gezondheidszorg, een stoomcursus

vlnr: Wim Gorissen, Karien Stronks, Agnes van der Poel, Paul van Gils en Ninette van Hasselt

Over deze leergang zei een eerdere deelnemer: “De Leergang Managers verkennen publieke gezondheidszorg, een stoomcursus heeft mijn passie voor de Publieke Gezondheid in het sociaal domein opnieuw bevestigd.”