030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

MijnNSPOH

MijnNSPOH is de digitale leeromgeving waar wij gebruik van maken. Op deze leeromgeving is zowel voor de aios als docenten alle informatie terug te vinden voor het organiseren, voorbereiden en volgen van het onderwijs.

Inloggen

Ben je nieuw als docent en heb je nog geen inloggegevens? Ga naar https://mijn.nspoh.nl/. Klik op wachtwoord vergeten en vul je e-mailadres in waarop je ook de docentbrieven ontvangt. Je krijgt een activatielink opgestuurd, waarmee je een eigen wachtwoord kunt aanmaken. Een volgende keer kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Daarnaast wordt gevraagd om je identiteit extra te verifiëren. Hierbij heb je twee mogelijkheden:

  1. Gebruik maken van Google of Microsoft authenticator app.
  2. Een verificatie code op je e-mailadres overeenkomstig je gebruikersnaam.

Wat vind je terug in de leeromgeving?

In de leeromgeving kun je verschillende zaken terugvinden. Je kunt je agenda inkijken en zien voor welk onderwijs je staat ingepland. Je kunt het leermateriaal inzien en je hebt de mogelijkheid om eventuele toetsen of opdrachten te beoordelen. Hieronder worden de onderwerpen toegelicht.

Agenda

Als je bent ingepland op een onderwijsdag kun je deze terugvinden in de agenda. Bovenaan zie je het weekoverzicht. Onderaan de pagina vind je alle onderwijsdagen waarop je staat ingepland. Via de knop synchroniseren kun je de agenda koppelen aan je eigen agenda. Wanneer de onderwijsdag op locatie wordt verzorgd kun je via de agenda doorklikken naar de routebeschrijving. Bij online onderwijsdag stap je via de camera meteen in de zoom meeting.

Leermateriaal

In de agenda zie je bij elke onderwijsdag aan de rechterkant, boeken afgebeeld. Als je hierop klikt, kom je uit bij het studiemateriaal. Je krijgt het hele programma van de aios te zien, elke tegel staat voor een onderwijsdag. Dit geeft je de mogelijkheid om te kijken hoe jouw onderwijsdag samenhangt met de andere onderwijsdagen. Als je de tegel van jouw onderwijsdag opent kun je de inhoud, leerdoelen en eventuele voorbereiding van deze dag bekijken. De leeromgeving biedt veel mogelijkheden om onderwijsmateriaal interactief aan te bieden. Heb je leuke ideeën of wil je de inhoud van je les aanpassen? Neem dan contact op met de (instituuts)opleider van het team, zij kunnen je verder helpen. Wanneer je gebruik maakt van een powerpoint of ander leermateriaal dat belangrijk is om na het onderwijs in te kunnen kijken, dan kan de programma-assistent dit na het onderwijs toevoegen aan de leeromgeving.

Toetsen en opdrachten beoordelen

In de balk bovenaan op de MijnNSPOH pagina staat ‘beoordelen’. Wanneer aios een toets of een moduleopdracht hebben gemaakt en jij bent de docent van dit onderwijs dan kun je de ingeleverde opdracht hier terugvinden. Bij het nakijken vul je onder aan de pagina de waardering in en vervolgens druk je op de knop: beoordelen. Wanneer je nog niet tevreden bent geef je feedback en druk je op de knop ‘teruggeven’. De aios krijgt dan de mogelijkheid om de opdracht te verbeteren en deze opnieuw in te leveren.

Informatie button met FAQ

Wanneer je bent ingelogd op MijnNSPOH vind je rechts bovenin de informatiebutton. Hier vind je de pagina met de meest gestelde vragen voor deelnemers, docenten en opleiders. Onderaan deze pagina vind je de meest gestelde vragen over het gebruik van de leeromgeving voor docenten. Handig om te raadplegen als je even niet meer weet hoe het zit!

Terug naar “Docentenhandleiding”