030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Nieuwe sollicitatieronde opleiding arts M+G 1 augustus 2022 van start

Datum: 21 jul '22

Wil jij je ook sterk maken voor de publieke gezondheid?  Op 1 augustus 2022 gaat een nieuwe sollicitatieperiode voor de (profiel)opleidingen arts M+G van start. Tot en met 7 september 2022 kun je weer solliciteren voor de volgende (profiel)opleidingen arts M+G die starten per maart 2023:

Save the date: 1 augustus start nieuwe sollicitatieronde

Pas afgestudeerde basisartsen, maar ook artsen die meerdere jaren werkervaring hebben kunnen solliciteren voor de (profiel)opleidingen arts M+G.

De opleidingen gaan van start in maart 2023 en duren twee jaar. De profielopleidingen kunnen gevolgd worden door de tweejarige opleiding tot arts Maatschappij + Gezondheid (2e-fase). Na afronding van de 2e fase volgt een registratie als arts M+G in het BIG-register. Binnenkort wordt bekend hoeveel opleidingsplekken er zijn per opleiding. Wil jij solliciteren? Lees meer het sollicitatieproces en de planning.

Infectieziektebestrijding 1e fase gaat niet mee deze ronde

De opleiding arts infectieziektebestrijding 1e fase gaat niet mee in de sollicitatieronde voor het cohort maart 2023. Voor het cohort september 2022 hadden namelijk 35 kandidaten gesolliciteerd, voor 14 subsidieplekken. De geselecteerde kandidaten die toen nog geen opleidingsplek kregen toegewezen, worden nu zoveel mogelijk geplaatst in het cohort maart 2023. Deze kandidaten zijn door Sogeon geïnformeerd. Heb je nog vragen? Mail naar support@sogeon.nl.

Meelopen met een ambassadeur

Tip voor geneeskundestudenten, basisartsen of andere specialisten die overwegen om de stap te maken naar Arts Maatschappij + Gezondheid: Loop eens een dagje met iemand mee. Ook als je nog geen coschappen hebt gelopen. Er is weinig aandacht voor sociale geneeskunde in de opleiding tot basisarts, het helpt om zelf een beeld te vormen van wat de opleiding en het werk inhoudt. Wil je meekijken of meelopen met een ambassadeur? Aanmelden kan via dit formulier.