030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Informatiebijeenkomst leergang Toekomstgerichte publieke gezondheid Print

De inschrijving is geopend voor de derde editie van de leergang Toekomstgerichte publieke gezondheid.

Versterk je rol in de publieke gezondheidszorg en maak complexe problemen hanteerbaar

Kijk jij als ambitieuze GGD-professional, beleidsadviseur, kwartiermaker of projectleider vooruit en lever je graag een bijdrage aan een toekomstgerichte public health, het liefst samen met anderen? Worstel je soms met de complexiteit van de problemen die spelen en zou je willen leren hoe je deze wicked problems nog beter kunt aanpakken? Wil je graag uitgedaagd en verleid worden om anders te denken en werken? Vind je het leuk om je expertise te delen?

Dan is de zevendaagse opleiding Toekomstgerichte Publieke Gezondheid iets voor jou.

Gratis informatiebijeenkomst

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt voordat je besluit je aan te melden. Daarom organiseren wij op 9 juli 2024 van 16.00 – 17.00 uur een online informatiebijeenkomst. We vertellen meer over de inhoud van de leergang en vervolgens is er ruim tijd om vragen te stellen. Mocht deze datum niet uitkomen, dan kun je ook individueel een afspraak maken met ons.

(tekst gaat verder onder afbeelding)

 

Voor wie

Als ambitieuze professional, beleidsadviseur of projectleider in de publieke gezondheid wil je graag uitgedaagd en verleid worden om anders te denken. Je vindt het leuk om je eigen expertise te delen. Je kijkt vooruit en levert graag een bijdrage aan een toekomstbestendige public health, het liefst samen met anderen.

Hoe meld je je aan?

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via de inschrijfknop rechts of door een mail te sturen naar w.smelik@nspoh.nl
De bijeenkomst vindt plaats via Zoom. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en de Zoom-link per mail.

Je mag ons natuurlijk ook mailen:

Astrid de Graaf a.degraaf@nspoh.nl
Etske Kroon e.kroon@stuurboordtraining.nl

Wij hopen je te zien! Meld je aan!

Rooster

Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie

Na het achterlaten van je e-mailadres kun je de bekijken en downloaden. Daarmee ga je akkoord met een eventuele opvolging vanuit de NSPOH binnen negentig (90) kalenderdagen.