030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Goodiebag voor bedrijfsartsen – BG dagen 2022

Ter gelegenheid van de BG dagen op 19 en 20 mei 2022 heeft ons opleidingsinstituut een speciale digitale goodiebag voor jou samengesteld. We wensen je twee interessante dagen en zien je graag bij onze stand!

1. Ontvang gratis het boekje over deep democracy!

Vaak willen we “de neuzen dezelfde kant op”. Tegenspraak vinden we ingewikkeld. Hoe zou het zijn als we tegengeluid juist gaan gebruiken? Als we verschillen omarmen en kijken of we zo juist betere dialogen kunnen voeren en betere besluiten kunnen nemen? Wil je een stap zetten om het betere gesprek te voeren? Daarvoor kun je Deep Democracy toepassen.

De NSPOH deelt 10 exemplaren uit van het handzame boekje: “NOW we’re talking – deep democracy in actie” van Frank Weijers! Schrijf je vóór de BG dagen via de link onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief, die 10-12 keer per jaar verschijnt, en ontvang een code waarmee in onze stand een gratis exemplaar van het boekje op kunt halen.

2. Ben jij de instituutsopleider voor de bedrijfsarts van morgen?

(tekst gaat verder onder video)

Maak in de video hierboven kennis met Ralph Hackmann, een ervaren bedrijfsarts en instituutsopleider bij de NSPOH. Samen met zijn collega’s leidt hij de bedrijfsarts van morgen op. Zij leveren hiermee een bijdrage aan de ontwikkeling van het vak Bedrijfsgeneeskunde.

Ben jij een ervaren bedrijfsarts en wil je net zoals Ralph de kennis en jouw passie voor het vak graag overdragen? Kom ons team versterken!

Naar vacature bedrijfsarts (instituutsopleider)

3. Als deelnemer sta je centraal!

Wil jij als bedrijfsarts je professionele vaardigheden  en vakkennis ontwikkelen? Zoals je weet biedt de NSPOH naast medische vervolgopleidingen een breed scala aan bij- en nascholing, veelal online en ook incompany. Maar de NSPOH biedt meer! Tijdens onze lesdagen ontmoet je professionals uit je eigen vakgebied en van andere disciplines.

Via onderstaande knop bieden we je een gefilterd overzicht gericht op jouw werk als bedrijfsarts. Voeg je daar een filter op interesse (thema) aan toe? Dan zie je direct welke modules bij jou passen!

Naar bij- en nascholingskalender (voor bedrijfsartsen)

Door ons onderwijs en onze trainingen draag je bij aan het verbeteren van de volksgezondheid, arbeidsomstandigheden en arbeidsparticipatie.