030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Informatiebijeenkomst opleiding bedrijfsarts Print

In het kort

Overweeg je een specialisatie in de bedrijfsgeneeskunde? Of beschik je al over een erkend specialisme? Als bedrijfsarts ben je geneeskundig specialist op het gebied van werk en gezondheid. Je adviseert en begeleidt werknemers en werkgevers op individueel niveau én op organisatieniveau. Zo draag je bij aan gezonde bedrijven met vitale medewerkers en veilige werkomstandigheden.

Voordat je je inschrijft voor de vierjarige medische vervolgopleiding bedrijfsgeneeskunde wil je je oriënteren om een realistisch beeld te hebben. Meld je daarom aan voor deze korte en gratis online-bijeenkomst! De instituutsopleider kan antwoord op je vragen geven. Hij of zij gaat dieper in op onderwerpen zoals inhoud van de opleiding, toelatingseisen en wat er van jou als arts in opleiding (aios) wordt verwacht.

Praktische informatie

Aanmelden kan via de inschrijfknop rechts. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.

Zoom

In de digitale leeromgeving MijnNSPOH vind je de zoomlink. Door deze achter de inlog van MijnNSPOH te plaatsen is er een extra beveiliging. Je kunt inloggen met hetzelfde account dat je hebt gebruikt om je in te schrijven.

Rooster

  • 16:00 uur – 16:30 uur: voorlichting over de opleiding tot bedrijfsarts
  • 16:30 uur – 17:00 uur: gelegenheid tot het stellen van vragen
Datum Starttijd Eindtijd Onderwerp Locatie

We hopen je te zien!