030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

CBR – Medewerker gezondheidsverklaring Print

Welkom!

Wat leuk dat jij je in de komende weken gaat kwalificeren voor de functie van medewerker gezondheidsverklaring. We hebben je hard nodig!

De medisch werknemers van het CBR nemen een bijzondere positie in. Zij toetsen de Eigen Verklaring en uitslag van een keuring (door een externe keuringsarts) aan de normen en regelgeving die hiervoor gelden ter beoordeling van iemands rijgeschiktheid. Deze toetsing vindt plaats aan de hand van het dossier en de Regelgeving Eisen Geschiktheid 2000. Welke basisprincipes zijn hierbij van belang? Hoe kun je zorg dragen voor een verantwoord besluit op basis van een zorgvuldig opgebouwd dossier?

Het CBR heeft een speciale, interne, opleiding ontwikkeld ter ondersteuning. Deze opleiding is bedoeld om je vertrouwd te maken met het basale werkproces en de regelgeving. Tijdens de opleiding krijg je gelegenheid voor inwerken, leren omgaan met het systeem, kennismaken met collega’s en verdere oriëntatie op je werkterrein.

Digitale leeromgeving

Hier is een digitale leeromgeving aan gekoppeld die de NSPOH host. Je kan je hiervoor aanmelden door je op deze pagina in te schrijven voor deze module. Je wordt hier dan automatisch aan gekoppeld en je krijgt na ongeveer een dag toegang tot de leeromgeving.

Incompany

Het kan zijn dat je een volledige afdeling wilt laten bijscholen. Of je wilt heel specifieke vaardigheden aanleren. In die gevallen biedt incompany onderwijs uitkomst. Lees verder over onze scholing op maat.