030 810 05 00

Of stuur ons een e-mail

Menu

Winnaar van dag scholing bekend

Datum: 21 nov '17

Bezoekers aan de VG dagen werden op 9 en 10 november in de stand van de NSPOH uitgenodigd mee te doen aan een prijsvraag. Daarmee kon men één dag gratis bij- en nascholing winnen. De vraag was: “hoeveel jaar bestaat de NSPOH in 2018?” Het juiste antwoord luidde: 15.

Verzekeringsarts Van Uitert is winnaar van dag gratis scholing bij NSPOHUit de goede antwoorden mocht verzekeringsarts Ilbert Koperberg de winnaar trekken. Dat gebeurde precies op de dag dat Koperberg, winnaar van de vorige prijsvraag,  zijn prijs verzilverde. Op de foto zien we Koperberg in actie als “notaris”, geassisteerd door opleider/adviseur Kitty Meulenbeld.

Tijdens de VG dagen in 2016 won hij namelijk ook een dag gratis nascholing  bij de NSPOH. Zijn keus viel op Spoedeisende hulp en AED in bedrijf in 2017.

Een dag gratis scholing

De winnaar van één dag gratis bij- en nascholing naar keuze bij de NSPOH  in 2018 is geworden: John van Uitert, verzekeringsarts bij UWV Rotterdam. De NSPOH feliciteert hem met de prijs en wenst hem een interessante scholingsdag.